Cinsel bir soru lütfen ciddi ve erkekler gelsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Atletli

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
308
Merhaba,İlk önce rüyada kamyon devirme vardır tamam.Bunu yaşadım 5 kere filan ama 3 gün içinde 2 kere kamyon devirmek garip mi normal mi?

Birde bunun devam etmemesi için bir şey önerir misiniz?

Lütfen dalga geçmeyin!

Merhaba,İlk önce rüyada kamyon devirme vardır tamam.Bunu yaşadım 5 kere filan ama 3 gün içinde 2 kere kamyon devirmek garip mi normal mi?

Birde bunun devam etmemesi için bir şey önerir misiniz?

Lütfen dalga geçmeyin!
Yaşınız nedir?

Kadınların olduğu gibi erkeklerin de özel günleri vardır. Bu da onlardan biri. Ara ara libidon yükselebilir. Ben de bu sorunu yaşamıştım zamanında. Benim çözüm yöntemim uyuma şeklime düzen vermek oldu. Yüz üstü yatmayı bıraktım. Sırt üstü ve bacaklarımı açarak yattım. Her hangi bir temas olmayınca da bu olay olmuyor.

Kadınların olduğu gibi erkeklerin de özel günleri vardır. Bu da onlardan biri. Ara ara libidon yükselebilir. Ben de bu sorunu yaşamıştım zamanında. Benim çözüm yöntemim uyuma şeklime düzen vermek oldu. Yüz üstü yatmayı bıraktım. Sırt üstü ve bacaklarımı açarak yattım. Her hangi bir temas olmayınca da bu olay olmuyor.
Çok teşekkürler ben rüyamda ayıptır söylemesi kadın görüyordum birde eski siz gibi direk şey yatıyordur tavsiye için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ergenliğe giriyorsun normal biraz
Ergenliğe 11 de girdim ama

Ergenlik dönemlerinde normaldir Büyüdükçe haftada hatta ayda 1 e kadar düşebiliyor dert etmenize gerek yok.
Ergenliğe 11 de girdim ama

Bunları ailenle konuşman daha doğru olacaktır.

Bu yaşlarda normal dostum. Endişe etmene gerek yok.

Bunları ailenle konuşman daha doğru olacaktır.
Herkes ailesiyle konuşmak istemiyor, konuşamayabiliyor.

Asıl sorun devrilmezse olur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,568
Üyeler
174,895
Son üye
scevola