Neler Yeni

Cinsel bir soru lütfen ciddi ve erkekler gelsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Atletli

80+
Merhaba,İlk önce rüyada kamyon devirme vardır tamam.Bunu yaşadım 5 kere filan ama 3 gün içinde 2 kere kamyon devirmek garip mi normal mi?

Birde bunun devam etmemesi için bir şey önerir misiniz?

Lütfen dalga geçmeyin!

Stilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MUSTAFA KESKİN
olur gayet normal. ama şunda da gerçeklik payı da var. eğer bu aralar müstehcen içerikli video resimlere baktıysan yada dışarıda etrafında bıldırcınlara bu ara çok bakıp farklı düşüncelere girdiysen, emin ol sürekli kamyon devirmende etkisi vardır..

Atletli

80+
olur gayet normal. ama şunda da gerçeklik payı da var. eğer bu aralar müstehcen içerikli video resimlere baktıysan yada dışarıda etrafında bıldırcınlara bu ara çok bakıp farklı düşüncelere girdiysen, emin ol sürekli kamyon devirmende etkisi vardır..
En son 7 gün önce baktım

NOSCOPE1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Selim EREN
Instagram
selim.eren00
Merhaba,İlk önce rüyada kamyon devirme vardır tamam.Bunu yaşadım 5 kere filan ama 3 gün içinde 2 kere kamyon devirmek garip mi normal mi?

Birde bunun devam etmemesi için bir şey önerir misiniz?

Lütfen dalga geçmeyin!
13 yaşındaysan problem yok bence

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Aynı akşam 2 kere de olabilir bu normal. Morno izleme ve rüyalarını kontrol etmeye çalış çok azalır. Sakın üşenme git gusülünü al hemen saat kaç olursa olsun ailen bir şey demez. Bir de çavuşu yorarsan komple gider ama gerek yok öyle şeylere

Atletli

80+
Aynı akşam 2 kere de olabilir bu normal. Morno izleme ve rüyalarını kontrol etmeye çalış çok azalır. Sakın üşenme git gusülünü al hemen saat kaç olursa olsun ailen bir şey demez. Bir de çavuşu yorarsan komple gider ama gerek yok öyle şeylere
Kanka İnancım yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur