Neler Yeni

Çıraklık okuluna gideceğim meslek olarak hangisini önerirsiniz

Bilişim ağ işletmenliği nasıldır ?
Post automatically merged:

Aklında belirli sevdiğin veya meraklı olduğun bölümler yok mu?
Hiçbir zaman parası çok diye sevmediğin bir işi yapma
Bilgisayarı çok seviyorum hatta evde de oratik yapabileceğim bir bilgisayarım var ağ işletmenliği düşünüyorum

Benim bildiğim çıraklık okulu şu an hangi meslek lisesinde hangi bölümdeysen ona gidiyorsun değiştirme hakkı yok diye biliyorum tabi kaçıncı sınıf olduğuna bağlı bende ya açık öğretime geçicem ya çıraklık okuluna

Benim bildiğim çıraklık okulu şu an hangi meslek lisesinde hangi bölümdeysen ona gidiyorsun değiştirme hakkı yok diye biliyorum tabi kaçıncı sınıf olduğuna bağlı bende ya açık öğretime geçicem ya çıraklık okuluna
11.sınıfım anadolu lısesıyım cıraklık okulunda meslek veya anadolu farketmeksızın ıstedıgın bolumu secebılıyorsun

11.sınıfım anadolu lısesıyım cıraklık okulunda meslek veya anadolu farketmeksızın ıstedıgın bolumu secebılıyorsun
Eminmisin yani ben şimdi 10 sınıfı bu arada meslek okuyorum makineden geçen hafta başka bir okula gastronomi ye geçtim ama benlik değilmiş bir daha değiştiremiyorum maalesef çıraklık okuluna gidersem makine yada başka bir şey gidebiliyormuyum

Çıraklık eğitim merkezi ne gideceğim artık okul hayatım burda son buluyor sizce ne mesleği seçeyim seçmeliyim
Okul hayatın son bulmayacak.
Anadolu'da 11'e gidiyorsan hiç gitme daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,648
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri