Cities Skylines 2 ÇIKTI ( 649₺ )

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,155
Ekran Alıntısı.PNG

OYUN 00.00DAN SONRA ÇIKIŞ GÜNÜNE GELİCEK VE ZAM YİYECEK, 425TLLİK FİYATTAKİ SON SAATLER BUNLAR, ŞEHİR KURMA OYUNU SEVİYORSANIZ ACİLEN ALIP KÜTÜPHANENİZE EKLEMELİSİNİZ, YADA GAMEPASS ARTIK SİZ BİLİRSİNİZ, GAMEPASSDE MOD DESTEĞİ VAR,
ÖN YÜKLEME GELDİ ÇOK KISA ZAMAN İÇİNDE TAM ÇIKIŞ YAPACAK

Crack savundugum yok yanlış anlamayın ama bu tarz bir oyuna kusura bakmayın da suanki fiyat bile çok bence. Evet başarılı bir şehir kurma oyunu olsa bile bu kadar parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Crack indirmek daha mantıklı.

Son düzenleme:
Crack savundjgjm yok yanlış anlamayın ama bu tarz bir oyuna kusura bakmayın da suanki fiyat bile çok bence. Evet başarılı bir şehir kurma oyunu olsa bile bu kadar parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Crack indirmek daha mantıklı.
bende aynı fikirdeyim hocam ama 400tl nin pek bi değeri olmadığı şu günlerde alınabilir olarak değerlendiriyorum, geçen gün 30lu yumurta 2 ekmek 1 kola 1 emin 400gr sucuk aldım yaklaşık 330-350 lira ödedim

Crack savundjgjm yok yanlış anlamayın ama bu tarz bir oyuna kusura bakmayın da suanki fiyat bile çok bence. Evet başarılı bir şehir kurma oyunu olsa bile bu kadar parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Crack indirmek daha mantıklı.
Bende normalde illegal yollara başvurmayı sevmem ama bu oyunda başvurulur bence hoi4 gibi oyunlarda da olabilir.

Bende normalde illegal yollara başvurmayı sevmem ama bu oyunda başvurulur bence hoi4 gibi oyunlarda da olabilir.
benimde yapasım var kafa çok karışık
iniyor bakalım hoşuma gitmezse iade edicem

bende aynı fikirdeyim hocam ama 400tl nin pek bi değeri olmadığı şu günlerde alınabilir olarak değerlendiriyorum, geçen gün 30lu yumurta 2 ekmek 1 kola 1 emin 400gr sucuk aldım yaklaşık 330-350 lira ödedim
Sizde haklısınız hocam.

99313E79-5BA1-4BA2-913A-578CC5BEDE08.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 saat

Alınır bence 10 saat oynanıp bırakılacak bir şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,612
Üyeler
188,963