CloseR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Günlük sapması ne kadarMavisini kullanıyorum , on numara. Otomatik , safir kristal cam. Ömürlük japon mekanizma. Daha ne olsun.
Günlük sapması ne kadarMavisini kullanıyorum , on numara. Otomatik , safir kristal cam. Ömürlük japon mekanizma. Daha ne olsun.
20sn civarı.Günlük sapması ne kadar
ap skeleton falan mı bekliyordun kankabu kadar para verip bu kadar çirkin bişey almak...
Tarih bölümü çok çirkin mercek yandan kötü görünüyor. Onu yapacağına rakamı büyült direkt. Yamalık gibi mercek koymuş güneşle tepkimeye girmezse iyiŞuna çirkin diyenin ben10 saati felan takıyor olması lazım
Bu dediğinize göre Rolex'lerin de tasarımı kötü.Tarih bölümü çok çirkin mercek yandan kötü görünüyor. Onu yapacağına rakamı büyült direkt. Yamalık gibi mercek koymuş güneşle tepkimeye girmezse iyi![]()
Pahalı olması güzel olduğu anlamına gelmez zevk meselesi bu herkes için değişir. O mercek bana göre saatin bütünlüğünü bozuyor tüm dikkati dağıtıyorBu dediğinize göre Rolex'lerin de tasarımı kötü.
600 lira farkla n11de var. Değerlendirmesi yok ama karar sizin.Alıntıyı görüntüle
bu fıyata alınır mı?
Arada en az 2 segment fark varSeikonun alt markası Lorus varken gereksiz pahalı https://www.hepsiburada.com/lorus-ru417ax9-10-bar-otomatik-erkek-kol-saati-pm-HBC00009O3KC1
Saat manyağı değilsen ve otomatik saat arıyorsan çoğu şeyde yaptığımız gibi bu kategoride de F/P kovalanabilirArada en az 2 segment fark var