❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

asmarena6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555

Güzel otomatik bir saatim olsun diyenler için kaçırılmayacak fırsat. Piyasadaki 10 bine satılanların hepsi istisnasız çakma. A101dekiler TEKSAAT garantili gelecek. Pyasa Fiyat 19 binlerde. 6 Taksitte güzel fırsat.
En çok tercih edilen ikonik renk aşağıdaki ve Sarı renktir. Ama sarı olan satışta yok malesef.

Orjinallik kontrolü için ilgili video Video link

1759995545506.webp

Son düzenleme:
Sarı tsuyosa olanı 12500 e satıyorum ben sıfır kutulu bayi çıkışlı jelatinli duruyor ilgilenen olursa yazabilir

Paylaşım için teşekkürler.

Zamanında ebay 'den 15-20 dolar gibi bir paraya citizen eagle 7 almıştım, orijinal gibi duruyordu, 15 sene oldu hala da sorunsuz çalışır. Modeli de aynı buna benziyordu. Neden o kadar ucuz satıldı hiç bilmem ama iyi saatti.

Sıkıntı Türkiye Distribütöründe, kendileriyle deneyimim oldu profesyonellikten uzaklar maalesef, Tsuyosa small second almıştım. Ürün sıfır ve orijinaldi(kendi iddialarına göre). Gücü 30 saat bile dayanmadığı için (global citizen sitesine göre 60 saat dayanması gerekiyor). Garantiden geri gönderip bu modelin rezervi 60 saat değildir dediler. O yüzden bu saatlerden birini alırsanız yapmanız gereken ilk şey rezervini ve doğruluğunu test edip uymaması durumunda direkt iade edin.

Parfüm için anlaştıkları distribütör Replika getiriyordu
Dediğim gibi kasti yapmazlar öyle bir hata olursa iade ederler sorun çıkarmazlar teksaat güvenilir eğer tedarikçi teksaatse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı Türkiye Distribütöründe, kendileriyle deneyimim oldu profesyonellikten uzaklar maalesef, Tsuyosa small second almıştım. Ürün sıfır ve orijinaldi(kendi iddialarına göre). Gücü 30 saat bile dayanmadığı için (normalde 60 saat dayanması gerekiyor). Garantiden geri gönderip bu modelin rezervi 60 saat değildir dediler. O yüzden bu saatlerden birini alırsanız yapmanız gereken ilk şey rezervini ve doğruluğunu test edip uymaması durumunda direkt iade edin.
Teksaat hocam bunları getiren Arıkan değil

Geri