ilan linki falan olmadan gökten mi inecek fotolar1.4 Motor Citroen C3 158.000 Kilometre de gidip bakamk istiyorum araç iyi midir
sadece aracın modelinin motorunun iyi olup olmadığı yeterli benim için expere götüreceğim değişen boya durumu olmadığı söylendi experde tersi çıkmazsa almayı planlıyorumilan linki falan olmadan gökten mi inecek fotolar
sadece aracın modelinin motorunun iyi olup olmadığı yeterli benim için expere götüreceğim değişen boya durumu olmadığı söylendi experde tersi çıkmazsa almayı planlıyorum
210.000Alacağın arabanın fiyatı ne?
tabi experi söylediği yere değil bildiğim bi yere götüreceğim hatırlatma için teşekkürlerKendi bildiğiniz expere götürün tanıdık çıkarsa sıkıntı çıkar
Citroen markasından nefret ederim hiç sevmiyorum en son alacağım markadır kendisi eski modelleri heleki hiç girmem Allah muhtaç etmesin.1.4 Motor Citroen C3 158.000 Kilometre de gidip bakamk istiyorum araç iyi midir
kaç model1.4 Motor Citroen C3 158.000 Kilometre de gidip bakamk istiyorum araç iyi midir
2012kaç model
türkiye ekonomisinde zor buluyorum ikinci el 215.000 civarına önerin varsa açığım kralCitroen markasından nefret ederim hiç sevmiyorum en son alacağım markadır kendisi eski modelleri heleki hiç girmem Allah muhtaç etmesin.
2012
Mesaj otomatik birleştirildi:
türkiye ekonomisinde zor buluyorum ikinci el 215.000 civarına önerin varsa açığım kral
Bu araçlar en ufak rampada bayılan araçlar turbo dizel bir araba daha iyi olabilir.Skoda Fabia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Fabia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hyundai i20 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Hyundai i20 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com