Neler Yeni

CL 16 Ram CL 15 Ram ile çalışır mı?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
ilkay çam
Diyelimki calisti. Ancak calismasi gercekten gercek performansi ile mi olacak yoksa pc acildi goruntu geldi ama uyumsuzluk devam ediyo biz sadece calisiyor saniyoruz mu olacak?

(Misal benim laptop default olarak 4+2 idi, +2 yi sokup 4 taktim. 8gb gozukuyor biostada masaustundede. Ama eski performansi veremiyor.(Belki eskidigindendir))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten onu soruyorum aslinda basligi yanlis yazmisim sanirim
ayni olmaz tabii ama deneyip test etmek gerek tahmin edemiyorum performansı

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
fb düşmanı
Diyelimki calisti. Ancak calismasi gercekten gercek performansi ile mi olacak yoksa pc acildi goruntu geldi ama uyumsuzluk devam ediyo biz sadece calisiyor saniyoruz mu olacak?

(Misal benim laptop default olarak 4+2 idi, +2 yi sokup 4 taktim. 8gb gozukuyor biostada masaustundede. Ama eski performansi veremiyor.(Belki eskidigindendir))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten onu soruyorum aslinda basligi yanlis yazmisim sanirim
Şöyle düşün 2 kişi yan yana koşuyorsunuz. Biri aynı medafeyi 50 saniyede koşuyor diğeri 45, hızlı koşan biraz yavaş koşşa sıkıntı yaşar mı?

Şöyle düşün 2 kişi yan yana koşuyorsunuz. Biri aynı medafeyi 50 saniyede koşuyor diğeri 45, hızlı koşan biraz yavaş koşşa sıkıntı yaşar mı?
Hayır yaşamaz ama uyumsuz olabilirler :D

şaka bir yana hocam peki 3200mhz ama cl16 alsam nasıl olur mavi ekran ihtimali var mı?

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ölücüadam42
Farklı ram takınca anakart her iki raminde xmp profilini görür cl16 profili seçersiniz kolay kolay sorun çıkmaz

2000 asla vermeyin bu arada yazıktır 2x16ram parası

Top Bottom