Neler Yeni

Clash Of Clans Bu Köy 500tl Eder Mi

500tl'ye Hesap Alınır Mı?

• Oy kullanan toplam üye
    82

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar. Clash of clansdan bir hesap satın alacağım.
Adamla pazarlık yaptık en son 500 dedi. Oyunu seviyorum, sarıyor ama bir yanımda bir mobil oyuna 500tl verilmez diyor.
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilimdeyim.
Parayı elime alıp sayınca 500tl çok göründü siz ne dersiniz?

Köy: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
dostum çok pahalı
adma para bile yatırmamıştır yatırsa bil bu kadar yatırmamıştır 2. olarak bunu kendin 0 para ile yapabilirsin

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dostum çok pahalı
adma para bile yatırmamıştır yatırsa bil bu kadar yatırmamıştır 2. olarak bunu kendin 0 para ile yapabilirsin
Şöyle ki halihazırda th 12 max'a yakın köyüm bulunuyor. Duvar basmak beni yıldırdı artık altın bilet alacağım kendi hesabıma. Zamanla fullenir. Yine de 200 250tl'ye max köy bulursam alırım.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Akın Taşkan bugün bi oyuna giriyim dedim beni goblin sandı o kadın işte klasik 5-6 ay girmeyince oluyo biliyosundur sonra bi baktım inşaat kulubesine tıklamamı istiyor tıklayınca şey yazdı sen yokken yükselen şeyler diye benim yükseltme basmadığım şeyler otomatikman yükseltilmiş bide labaratuvar da da aynı şey oldu neden ? Bide her şey bi ucuzlamış gibi bide süreler azaltılmış galiba

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Adamla pazarlık yaptık en son 500 dedi. Oyunu seviyorum, sarıyor ama bir yanımda bir mobil oyuna 500tl verilmez diyor.
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilemdeyim.

Köy: https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/th-13-full-koy-866982
500 TL kendi hesabına yatır diyenler olmuş 500 TL ile hesabında bunun yarısını yapamazsınız haberiniz olsun

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
500 TL kendi hesabına yatır diyenler olmuş 500 TL ile hesabında bunun yarısını yapamazsınız haberiniz olsun
0'dan başlamıyorum. TH 12 max'a yakın hesabım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Akın Taşkan bugün bi oyuna giriyim dedim beni goblin sandı o kadın işte klasik 5-6 ay girmeyince oluyo biliyosundur sonra bi baktım inşaat kulubesine tıklamamı istiyor tıklayınca şey yazdı sen yokken yükselen şeyler diye benim yükseltme basmadığım şeyler otomatikman yükseltilmiş bide labaratuvar da da aynı şey oldu neden ? Bide her şey bi ucuzlamış gibi bide süreler azaltılmış galiba
Aynen Supercell bunu getireli fazla olmadı. Belli bir süre köye girilmeyince (uzun bir zaman) köy otomatik moda geçiyor, toplayıcılardan topladığı ganimetlerle köyü geliştiriyor.

Şu an her şeyde %50 indirim var. TH14 gelmeden önceki son etkinlik. 3 gün sonra bitiyor.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun az oynanınca artık böyle yapmışlar bence baya iyi otomatik mod bi sevindim bide ganimet arabasında 15m iksir 15m altın birikmiş :D
0'dan başlamıyorum. TH 12 max'a yakın hesabım var.

Aynen Supercell bunu getireli fazla olmadı. Belli bir süre köye girilmeyince (uzun bir zaman) köy otomatik moda geçiyor, toplayıcılardan topladığı ganimetlerle köyü geliştiriyor.

Şu an her şeyde %50 indirim var. TH14 gelmeden önceki son etkinlik. 3 gün sonra bitiyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Sizce almalı mıyım? Şu an th 12 max'a yakın köyüm var acaba altın bilet alıp onu mu güçlendirsem ama sabırsızlık da var :) Tam ikilemdeyim.

Sence dönemi geçmiş bir oyuna 500tl verilirmi? Son 2018 de oynadım ondada yanlışlıkla girdim xd

Top Bottom