Neler Yeni

Clash of clans hesap satın alma

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert
Clash of clans hesabı satın almak istiyorum İtem satış v.b siteden sizce ne kadar güvenli mail vesayire devir edeceğim diyotlar daha önce alan olduysa nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ege Y.
Clash of clans hesabı satın almak istiyorum İtem satış v.b siteden sizce ne kadar güvenli mail vesayire devir edeceğim diyotlar daha önce alan olduysa nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
İtem satış güvenilir ama çok komisyon kesiyor hırsızlar

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ege Y.

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzyüze yap, hangi şehirdesin?
Küçük bir ilçedeyim yüz yüze bulamam o yüzden bu yoldan almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten ilan almak için kimlik bilgileri girmek gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satmak içinde*
Güvenilir de bir gün içinde sorun olursa parayı geri yolluyorlar miş ama adamda ***** değil 1 hafta sonra geri alırsa hesabı ortada kalırım ondan korkuyorum ne yapmak gerekli acaba en güvenli şekilde almak için satıcıdam mail gibi konularda

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Satabilirim sana bütçen nedir

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit
O bana pahalı gelir ben 14 Max veya 15 köylere bakıyorum alttan çıkmak daha zevkli zaten
hesabımı satabilirim kaç seviye olduğuna bakmam lazım 12 13 falandır büyük ihtimalle

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert
hesabımı satabilirim kaç seviye olduğuna bakmam lazım 12 13 falandır büyük ihtimalle
Buradan hesap almak istemiyorum aracı olan bir siteden almak istiyorum uygun fiyata da buldum zaten sadece nasıl güvenli alabilirim sorum buydu

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit
Buradan hesap almak istemiyorum aracı olan bir siteden almak istiyorum uygun fiyata da buldum zaten sadece nasıl güvenli alabilirim sorum buydu
sen bilirsin klasgame sitesinden satardım oradan valorant hesabı çok alıp sattım sıkıntı olmadı almak istersen ona göre indirip bakayım belediye seviyesine

Son düzenleme:
Top Bottom