İtem satış güvenilir ama çok komisyon kesiyor hırsızlarClash of clans hesabı satın almak istiyorum İtem satış v.b siteden sizce ne kadar güvenli mail vesayire devir edeceğim diyotlar daha önce alan olduysa nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Zaten ilan almak için kimlik bilgileri girmek gerekiyorİtem satış güvenilir ama çok komisyon kesiyor şeref******
Satmak içinde*Zaten ilan almak için kimlik bilgileri girmek gerekiyor
Küçük bir ilçedeyim yüz yüze bulamam o yüzden bu yoldan almayı düşünüyorumYüzyüze yap, hangi şehirdesin?
Güvenilir de bir gün içinde sorun olursa parayı geri yolluyorlar miş ama adamda ***** değil 1 hafta sonra geri alırsa hesabı ortada kalırım ondan korkuyorum ne yapmak gerekli acaba en güvenli şekilde almak için satıcıdam mail gibi konulardaZaten ilan almak için kimlik bilgileri girmek gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satmak içinde*
Elinde kaç seviye belediye köy var daSatabilirim sana bütçen nedir
17Elinde kaç seviye belediye köy var da
O bana pahalı gelir ben 14 Max veya 15 köylere bakıyorum alttan çıkmak daha zevkli zaten
hesabımı satabilirim kaç seviye olduğuna bakmam lazım 12 13 falandır büyük ihtimalleO bana pahalı gelir ben 14 Max veya 15 köylere bakıyorum alttan çıkmak daha zevkli zaten
Buradan hesap almak istemiyorum aracı olan bir siteden almak istiyorum uygun fiyata da buldum zaten sadece nasıl güvenli alabilirim sorum buyduhesabımı satabilirim kaç seviye olduğuna bakmam lazım 12 13 falandır büyük ihtimalle
sen bilirsin klasgame sitesinden satardım oradan valorant hesabı çok alıp sattım sıkıntı olmadı almak istersen ona göre indirip bakayım belediye seviyesineBuradan hesap almak istemiyorum aracı olan bir siteden almak istiyorum uygun fiyata da buldum zaten sadece nasıl güvenli alabilirim sorum buydu