Yardım Clash of clans Supercell id

cansux

80+
Reaksiyon skoru
124
Merhaba, ben geçtiğimiz aylarda clash of clans hesabımı satmıştım. Mail değişimi yaptım oyun üzerinden fakat benim clash royale hesabım da o kişiye geçmiş. Ulaştım maili verdi giriş yaptım, fakat clash royale ben de clash of clans onda kalacak şekilde bir mail değişimi yapamıyoruz. Bunu nasıl yapabilirim?

Play games bağladıysan, supercell id den ayırıp yeniden id ye baglayabilirsin royal i.

Kaç kupasın

Aynen supercell id tüm oyunlarda aynı girdiysen giriyor. Değiştirme gelmişti aslında bir kerelik

6000, kupa ne alaka anlamadım?
Baştan kasarsın bence fazla değilmiş, çünkü biraz zor hesabı geri alabilmen bi ara ben çok uğraşmıştım clash of clansta

Merhaba, ben geçtiğimiz aylarda clash of clans hesabımı satmıştım. Mail değişimi yaptım oyun üzerinden fakat benim clash royale hesabım da o kişiye geçmiş. Ulaştım maili verdi giriş yaptım, fakat clash royale ben de clash of clans onda kalacak şekilde bir mail değişimi yapamıyoruz. Bunu nasıl yapabilirim?
Valla aynı durum bende de var cözüm bulursan yazabilir misin

Valla aynı durum bende de var cözüm bulursan yazabilir misin
Destek attım supercell'e muhtemelen çözümü yok. Ama olursa söylerim, olmazsa mecburen hesabı o şahsa bırakıp gitmek zorunda kalacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri