Neler Yeni

Clash royale’de kendini geliştirme

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Reşit Akalın
4 yıl evvel crash royale adındaki bu oyunu kuzenlerimle oynuyordum. Sonra bu oyunu unuttuk ve 1 ay önce tekrar yükledim. Deste dizmekte zorlanıyorum ve her zaman mantıksız şeyler yapıyorum bazen hatayla iskelet ordusuna mini pekka atıyorum. Tekrar eskisi gibi oynamam için ne yapmam gerek?
Reis iksir say yani adamın attığı kartlara göre iksirini hesap et mesela adam elit barbar atınca sen iskelet ordusu attın onun 4 senin 7 iksirin kaldı eğer rakip o dört iksirle tekrar atak yaarsa iksiri biter sende onu savun ve direk saldırıya kalk böylece adam savunamaz

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Reis iksir say yani adamın attığı kartlara göre iksirini hesap et mesela adam elit barbar atınca sen iskelet ordusu attın onun 4 senin 7 iksirin kaldı eğer rakip o dört iksirle tekrar atak yaarsa iksiri biter sende onu savun ve direk saldırıya kalk böylece adam savunamaz
Bu çok zor. Adam dev, iskelet ordusunu atıp ardından goblin fıçısı atıyor. Ok, çarpma yoksa 1 kuleyi alıyor. 3 maçtada toxic insanlar geldi sürekli hihihiha ifadesi atıp duruyorlar.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
4 yıl evvel crash royale adındaki bu oyunu kuzenlerimle oynuyordum. Sonra bu oyunu unuttuk ve 1 ay önce tekrar yükledim. Deste dizmekte zorlanıyorum ve her zaman mantıksız şeyler yapıyorum bazen hatayla iskelet ordusuna mini pekka atıyorum. Tekrar eskisi gibi oynamam için ne yapmam gerek?
Hocam oynadıkça alışıyorsunuz geliştirmek ve profesyonel düşünüyorsanız e-sporu varsa onu izleyin

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocalarım merhaba. Size bir iyi bir kötü haberim var. Neredeyse 7. Arenaya kadar çıktım ama bir sorun var. Tam bitirdim derken 11 maç arka arkaya kaybediyorum. Sonraki gün 10 maç kazanıp tekrar 11 maç kaybediyorum. Yani gelişme yok ama evet arenada ilerledim.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Bol bol oynayacaksın kartların hangi durumda nereden kullanılacağını bilmek için. mesela iskelet ordusunun içine iskelet ordusu atıyordum zorda kalınca

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
youtube videoları izle, seeok ve furkan arabacı tavsiyemdir. onların taktikleri uygulaya uygulaya gelişirsin.

Top Bottom