Neler Yeni

Clash royale’de kendini geliştirme

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
çok işe yarıyor işte ama belirli bir seviyeye kadar yükseltirsen 12 seviye goblinleri bile yok ediyor
Sanırım neden kaybettiğimi anladım. Adamların büyüsü bitmiyorki. Aynı anda 3 kart atıyor. Benimki 1 kart atıldımı bitiyor. Bunu nasıl önlerim?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
İnternetten deste bul bir şey yapamıyorsan, oyun gayet basit.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Evet
Top, buz ruhu, silahşör, buz golemi falan var destede.
Hocam 5. Arenadayım daha ona göre seçim yapmam lazım. Az önce 2.4’lük bir deste yaptım. Ne kadar düşükse o kadar iyi mi??

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 5. Arenadayım daha ona göre seçim yapmam lazım. Az önce 2.4’lük bir deste yaptım. Ne kadar düşükse o kadar iyi mi??
Kullandığın kartlara göre değişir. 6-7. arenaya kadar kasması kolay. Ondan sonrada kolayda öncekilere göre daha zorlaşıyor.
Ne kadar düşük o kadar iyi demek değildir. Neler var destende?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Kullandığın kartlara göre değişir. 6-7. arenaya kadar kasması kolay. Ondan sonrada kolayda öncekilere göre daha zorlaşıyor.
Ne kadar düşük o kadar iyi demek değildir. Neler var destende?
Şovalye,okçular,bombacı,goblinler ve fıçıdaki goblinler,çarp,yarasa ve barbar varili.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şovalye,okçular,bombacı,goblinler,çarp,yarasa ve barbar varili.
Bana elinde bulunun kartların fotosunu atabilir misin? Sana bi deste yapalım. Bunlar ile kazanamazsın zaten, bir tane adam akıllı kuleye gidecek kart yok full defans.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bana elinde bulunun kartların fotosunu atabilir misin? Sana bi deste yapalım. Bunlar ile kazanamazsın zaten, bir tane adam akıllı kuleye gidecek kart yok full defans.
Hocam 1den 5. Arenaya kadar şu okçu prenses dışında hepsi var.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 1den 5. Arenaya kadar şu okçu prenses dışında hepsi var.
Şöyle bir desteden başlayıp, hangi konuda sıkıntı çekiyorsan ona göre ekleme/çıkarma yapabilirsin.
Biniciyi iyi kullanman lazım, onun dışında karşı kuleye gidecek kart yok. Şövalye çıkıp prens girebilir.
IMG_20220510_002040.jpg

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle bir desteden başlayıp, hangi konuda sıkıntı çekiyorsan ona göre ekleme/çıkarma yapabilirsin.
Biniciyi iyi kullanman lazım, onun dışında karşı kuleye gidecek kart yok. Şövalye çıkıp prens girebilir.
Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi anladım ben çok beceriksizim. Az önce 2. arenadaki bir arkadaşı kasıyım dedim ve ard arda 3 maç kaybettim. Sorun destede değil bende.

Maykıl

80+ Silver
Hocam şimdi anladım ben çok beceriksizim. Az önce 2. arenadaki bir arkadaşı kasıyım dedim ve ard arda 3 maç kaybettim. Sorun destede değil bende.
Benim arkadasim benden baya yuksek 4. Arenada mac kaybediyor ve zaten senin karsina gelen adamlar smurf veya dogustan yetenekli olabilir moralini bozma oynadikca ogreniceksin birde seeok izle game sense den olusuyo oyun zaten ve bence en guzel ogrenebilcegin kiside bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim arkadasim benden baya yuksek 4. Arenada mac kaybediyor ve zaten senin karsina gelen adamlar smurf veya dogustan yetenekli olabilir moralini bozma oynadikca ogreniceksin birde seeok izle game sense den olusuyo oyun zaten ve bence en guzel ogrenebilcegin kiside bu
Bide konunun basligini duzenlermisin crash degilde clash olarak

Top Bottom