Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 149₺

Sıkıştırılmış görüntüden kastınız?

Sıkıştırılmış çözünürlük & Hz desteği
1731758001207.png

Son düzenleme:
Hepsijet bu öğlen getirmiş eve alalı 12 saat olmuyordu.
2k 240hz destekliyor, sorunsuz.
Eski kablomda monitör kolunu oynatınca görüntü bozuluyordu, şimdi için rahat.

Ekler

• IMG_20241116_173438.jpg
    IMG_20241116_173438.jpg
    2.7 MB · Hit: 75
4 gün kullandım, her gün 1 sefer 3-4 saniyeliğine ekranda donma oldu fareyi falan hareket ettiremedim. 2 gündür eski HDMI kabloya geri döndüm, donma olmadı şu ana kadar. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? 6700 XT ile kullandım.

Ürünün içinden kağıt vb. çıkan var mı? Sadece kablo mu çıkıyor. Paketin üstünde bantta yoktu.

4 gün kullandım, her gün 1 sefer 3-4 saniyeliğine ekranda donma oldu fareyi falan hareket ettiremedim. 2 gündür eski HDMI kabloya geri döndüm, donma olmadı şu ana kadar. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? 6700 XT ile kullandım.
Ben de 6700 XT ile kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün içinden kağıt vb. çıkan var mı? Sadece kablo mu çıkıyor. Paketin üstünde bantta yoktu.
Kağıt yok. Sadece kablo. Bantlı olması lazım.

Ben de 6700 XT ile kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kağıt yok. Sadece kablo. Bantlı olması lazım.
Alt tarafında bant var üstünde yoktu. İçinde de garanti belgesi vb. çıkmayınca iade mi gönderdiler diye düşündüm.

Alınır mı arkadaşlar fiyatı hala aynı. HDMI kullanıyorum çok fark eder mi?

Alt tarafında bant var üstünde yoktu. İçinde de garanti belgesi vb. çıkmayınca iade mi gönderdiler diye düşündüm.
Bendeki de öyle, üretirken unutmuşlar sanırım. Garantisi hepsiburada, bence sıkıntı yapmazlar.

Hocam 2k 180 hz ve 1080 monitörüm var. 4k da bir tv var lg yedek alınır mı sizce fiyat uygun geldi alıp kenara atayım mı ?
Fiyatı çok iyi kaçırmayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri