❌İndirim Bitti! Claw's JC12 12.8W/MK Termal Macun- 4gr 199 TL

kuponu nasıl alıyoruz acaba bende hiç yok, n11 sürekli veriyor bişeyler alıyorumda hbde hiç olmuyor kuponum

bu arada mx4 4gr ztn 249tl kupon var en azından n11de sık sık

Gerçek bir indirim yok haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kuponu nasıl alıyoruz acaba bende hiç yok, n11 sürekli veriyor bişeyler alıyorumda hbde hiç olmuyor kuponum
Kendi veriyor çok girmezsen kullanmazsan falan

Ekler

• Screenshot_2025-10-20-11-30-27-289_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-20-11-30-27-289_com.android.chrome.webp
    84.9 KB · Hit: 150
ben bunu alsam uzun süre bekletsem sorun olmaz macun bozulmaz değil mi. Pc toplayalı 4 ay oldu daha macunu yenilemem büyük ihtimal

Gerçek bir indirim yok haberiniz olsun

Kendi veriyor çok girmezsen kullanmazsan falan
Mx4 270di sanirim
Bu 200 bence hic yoktan iyidir hocam

Mx4 270di sanirim
Bu 200 bence hic yoktan iyidir hocam
Tabii şuan ihtiyacı olanlar alsın zaten ihtiyacı olmayanlar köşeye atayım dursuncular almasın çünkü binip inmiş

ben bunu alsam uzun süre bekletsem sorun olmaz macun bozulmaz değil mi. Pc toplayalı 4 ay oldu daha macunu yenilemem büyük ihtimal
Sanmıyorum bişey olacağını kapağı acmazsan zaten olmaz açarsan da hava almamasını sağlaman lazım ki kurumasın

Hiçbirşey olmaz, kapağını hava almayacak şekilde kapat, güneş görmeyen bi dolaba koy çok uzun süre gider o.

Mx4 yada 6 dan iyi midir? bu arada fiyat cok sikinti degil 600tl ye kadar cikabilirim arkadasla ortak aliyoruz biz hep 4gr veya bi tık üstü baya gidiyor ikimize

Elimde mx6 var bi laptop bakımı yapıcam Acer Nitro 5 var bunu alsam mı? Yoksa mx6 yı mı sürsem?

Geri