4 gr 199 TL
2 gr 119 TL
2 gr 119 TL
Bendede 100 tl chip para varmis 2 tane aldım. Güzel oldu. @Abdullah Hacıgül abi sağolsun onun videodan sonra indirim yaptilar.Kupon ile 130 TL’ye aldım![]()
Kendi veriyor çok girmezsen kullanmazsan falankuponu nasıl alıyoruz acaba bende hiç yok, n11 sürekli veriyor bişeyler alıyorumda hbde hiç olmuyor kuponum
Mx4 270di sanirimGerçek bir indirim yok haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi veriyor çok girmezsen kullanmazsan falan
Tabii şuan ihtiyacı olanlar alsın zaten ihtiyacı olmayanlar köşeye atayım dursuncular almasın çünkü binip inmişMx4 270di sanirim
Bu 200 bence hic yoktan iyidir hocam
Sanmıyorum bişey olacağını kapağı acmazsan zaten olmaz açarsan da hava almamasını sağlaman lazım ki kurumasınben bunu alsam uzun süre bekletsem sorun olmaz macun bozulmaz değil mi. Pc toplayalı 4 ay oldu daha macunu yenilemem büyük ihtimal
Hiçbirşey olmaz, kapağını hava almayacak şekilde kapat, güneş görmeyen bi dolaba koy çok uzun süre gider o.ben bunu alsam uzun süre bekletsem sorun olmaz macun bozulmaz değil mi. Pc toplayalı 4 ay oldu daha macunu yenilemem büyük ihtimal
hiç bir sıkıntı olmaz, beklettiğin yer ne soğuk ne sıcak olsun yeter.ben bunu alsam uzun süre bekletsem sorun olmaz macun bozulmaz değil mi. Pc toplayalı 4 ay oldu daha macunu yenilemem büyük ihtimal