Kablolu olarak alınır. Ama kablosuzlarına yöneleceksen önermem. Yedek fare olarak Crossfire Air var. Skatezleri iyi değil, elimde dot skatez fazla olduğundan değiştirdim. Ama üstündeki bazı yerlerde boyası çok kısa sürede ortalama 3-4 ay olmuştur attı. Aktif olarak da kullanmıyorum, oyunlarda daha çok Scyrox V8 kullanıyorum. Boya atınca altındaki metal kısım gözüktü. Bir ara Rampage vb. de böyle metal klavye satıyordu. Bileği koyduğun yer aşınıp silinince o metal küfleniyordu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Son resimdeki çıkıntı da hoş durmuyor. Kendi skatezi ile de belki mouse pad vb. sürtmez. Neyse Claws ucuz yapmak için bayağı yerden kısıyor. Bence sonraki sürümlerde bunları daha kaliteli yapabilirler. Yani ben öyle hırpanca kullanan biri de değilim. Boyanın bu kadar kolay atması hoş değil.
Ayrıca kablosuzda RGB gelmesi saçma, şarjı zaten RGB'siz de çok çabuk tükeniyor. Ayrıca ben şu 3 mod bağlantı saçmalığını sevmiyorum. Oyuncu adam bluetooth kullanmaz, sal işte tek bir alıcısı olsun. Aç ve kapat tuşuna da gerek yok. Scyrox'da da var. Otomatik uykuya alıyor zaten kendini veya açma kapama tuşu daha içeride olsun. Fare altındaki alıcı deliği falan hiç hoş durmuyor. Skatezleri daha kaliteli yap, hatta yedek dot skatez sat sonrası için.
Son olarak indirimli gelsin diye kare mouse padini de almıştım. Yüzeyi Porge'nin ₺750 aldığım 4mm benziyor. O daha iyi gerçi. Bunun dikişleri ve biraz kullanımdan sonra, çakma leş gibi kokan Razer Golithaus mouse padlerin kokmayan versiyonu olduğunu da söyleyebilirim. Kısaca fiyatı uygun diye insanlara hem 30x40 hem de bunun 30x70, 30x80 versiyonları var önermem. RGB versiyonunun da yüzeyinin açıkcası farksız olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bu çakma Razer yüzey olarak benzeyen mouse padler serin hissettirse de yüzeyleri sert ve basınca içe göçmüyor. Kaliteli her mouse pad içeri doğru bir tık çöküyor. Wraith, Kensei, KlasseGear Longteng ve PRO keza azıcık baskıda çöküyor. Bir de iyi mouse padlerde yünlenme denen şey oluyor. Kötülerindeki yüzeyde bu olmuyor.
Yine bunların üst markası Throne mouse padleri büyük ihtimalle KlasseGear PRO seviyesindedir. Bu da Claws mouse pad alınır mı? sorusunu soranlar için küçük bir cevap olsun.