Clear Men Cool Sport Menthol Erkek Şampuan 600 ml x 3 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
normalde 2 ay önce 900 e almıştım 6 tane 600ml bu fiyat çok iyi yapıştırdım 6 tane paylaşım için teşşekkürler2 set (6 adet) 600 ml clear Man takip et kuponu ile birlikte adeti 99 TL ye geliyor. Piyasaya göre çok iyi fiyat. Mağazayı takip ediyorsanız takipten çıkıp tekrar takip edin![]()
Clear Men Cool Sport Menthol Erkek Şampuan 600 ml x 3 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende de stok var. Olmasa yapıştırır idim. Geçen sene fazla stok çekmişim bozulmadan bitirme derdindeyim. Yani saçımızı yıkamaya kullandığımız ürünlerde bile öyle ani fiyat yükselişi oluyor ki insan stok çekmek zorunda hissediyor. Bir ortak bulabilmek önemli böyle durumlarda.Hocam 6 tane de alinmaz ya ,fiyat okey de ,tekli alirsam 109 liraya falan buluyorum bazen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hani sadece 3 lü falan olsa güzel fiyat
fiyat iyi de sen biraz pahalıdan almışsın bence 2 ay önce. 1 ay önce migrosta bile 115tl idi tanesi yine 690tl yapıyornormalde 2 ay önce 900 e almıştım 6 tane 600ml bu fiyat çok iyi yapıştırdım 6 tane paylaşım için teşşekkürler
Haftada kaç kez banyo yapıyorsunuz4 tane aldım 2 sene olacak hala bitmedi![]()
doğru diyorsunuz şimdi akakçeden baktım pahalıya almışım cidden o zaman yinede 99tl tanesi iyi fiyatfiyat iyi de sen biraz pahalıdan almışsın bence 2 ay önce. 1 ay önce migrosta bile 115tl idi tanesi yine 690tl yapıyor
haftada 1 falanmı duş alıyorsunuz 6 ayda 2 tane bitirdim ben4 tane aldım 2 sene olacak hala bitmedi![]()
Önermem 3 sene kullandim saçlarim seyrekledi dikkat edin clear onermem.yapışın bu fiyata çok iyi 96tlye geldi tanesi
sadece bunu kullanmıyorum hocam head and sholders ve bazen de zeytinyaglı sabun kullanıyorumhaftada 1 falanmı duş alıyorsunuz 6 ayda 2 tane bitirdim ben
Haftada kaç kez banyo yapıyorsunuz![]()