Neler Yeni

Öneri Cloud 2 Kulaklığım Kırıldı Kulaklık Tavsiyesi Lazım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bütçe
5000
Yıl 2019 O zaman aldığım en kaliteli kulaklıktı ama bugün kulaklık ömrünü doldurdu demirin girdiği plastik kırıldı ve bantlamama rağmen kulaklık kulağıma oturmuyor kablosu zaten yamula yamula düz duramaz oldu bundan bir kaç ay önce üstüne ses kartının dişide kırıldı artık kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum deri ped kullanamıyorum kulaklarımı terlettiği için o yüzden kumaş pedi olan hafif bir kulaklık arıyorum cloud 2 bazen yer yer kafamı ağrıttığı durumlar oluyordu çünkü aklımda g733 var ama önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :kizginpeepo:
1689410856371.png

shiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Tutkan
arctis 7 wireless sorununu çözebilir hocam

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

shiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Tutkan
hocam ses tekerleğini fullersen windowsda da yüze getirirsen illaki olacaktır fakat böyle kullanacağını sanmıyorum

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
hocam ses tekerleğini fullersen windowsda da yüze getirirsen illaki olacaktır fakat böyle kullanacağını sanmıyorum
peki kulaklık boyutu ayarlanıyor gibi durmuyor hocam ayarlanabiliyor mu aşağı yukarı

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enis Solak
Buna bakabilirsin, benim çok hoşuma giden bir kulaklık ama hala almak nasip olmadı. Mikrofon ses kalitesi bence çok iyi, donanım arşivi kanalında videosu vardı hatta ordan bakabilirsin.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Buna bakabilirsin, benim çok hoşuma giden bir kulaklık ama hala almak nasip olmadı. Mikrofon ses kalitesi bence çok iyi, donanım arşivi kanalında videosu vardı hatta ordan bakabilirsin.
Pedler deri olmasa bakardımda deri ped olunca direk eliyorum kulaklığı hocam :/

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Garantisi kalsaydı kesinlikle HyperX ile görüşmeni tavsiye ederdim çünkü menteşe kırıldığında kendileri yeni kulaklık gönderiliyordu geçenlerde benim kulaklığım hasar almadan sağ menteşesi kırıldı ve kendilerine yazdım ve bana yeni bir CLOUD II göndereceklerini söylediler (Garantisi hala devam ediyor bu arada yaklaşık 3-4 ay var)

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Garantisi kalsaydı kesinlikle HyperX ile görüşmeni tavsiye ederdim çünkü menteşe kırıldığında kendileri yeni kulaklık gönderiliyordu geçenlerde benim kulaklığım hasar almadan sağ menteşesi kırıldı ve kendilerine yazdım ve bana yeni bir CLOUD II göndereceklerini söylediler (Garantisi hala devam ediyor bu arada yaklaşık 3-4 ay var)
kablolu olmasa memnundum uzun süredir zaten hiç şikayetim olmadı kulaklıktan sadece biraz ağır ve kablolu olması beni yoruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam güzel kulaklıkta bu da deri ped ya kumaş pedli lazım bana terleme yapmaması için :/

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Kafana taktığın bir cihaza nasıl bu kadar zarar vermeyi başardın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,388
Üyeler
164,487
Son üye
Bordo46
Top Bottom