Öneri Cloud 2 Kulaklığım Kırıldı Kulaklık Tavsiyesi Lazım

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,302
Bütçe
5000
Yıl 2019 O zaman aldığım en kaliteli kulaklıktı ama bugün kulaklık ömrünü doldurdu demirin girdiği plastik kırıldı ve bantlamama rağmen kulaklık kulağıma oturmuyor kablosu zaten yamula yamula düz duramaz oldu bundan bir kaç ay önce üstüne ses kartının dişide kırıldı artık kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum deri ped kullanamıyorum kulaklarımı terlettiği için o yüzden kumaş pedi olan hafif bir kulaklık arıyorum cloud 2 bazen yer yer kafamı ağrıttığı durumlar oluyordu çünkü aklımda g733 var ama önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :kizginpeepo:
1689410856371.png

hocam ses tekerleğini fullersen windowsda da yüze getirirsen illaki olacaktır fakat böyle kullanacağını sanmıyorum

hocam ses tekerleğini fullersen windowsda da yüze getirirsen illaki olacaktır fakat böyle kullanacağını sanmıyorum
peki kulaklık boyutu ayarlanıyor gibi durmuyor hocam ayarlanabiliyor mu aşağı yukarı

Garantisi kalsaydı kesinlikle HyperX ile görüşmeni tavsiye ederdim çünkü menteşe kırıldığında kendileri yeni kulaklık gönderiliyordu geçenlerde benim kulaklığım hasar almadan sağ menteşesi kırıldı ve kendilerine yazdım ve bana yeni bir CLOUD II göndereceklerini söylediler (Garantisi hala devam ediyor bu arada yaklaşık 3-4 ay var)

Garantisi kalsaydı kesinlikle HyperX ile görüşmeni tavsiye ederdim çünkü menteşe kırıldığında kendileri yeni kulaklık gönderiliyordu geçenlerde benim kulaklığım hasar almadan sağ menteşesi kırıldı ve kendilerine yazdım ve bana yeni bir CLOUD II göndereceklerini söylediler (Garantisi hala devam ediyor bu arada yaklaşık 3-4 ay var)
kablolu olmasa memnundum uzun süredir zaten hiç şikayetim olmadı kulaklıktan sadece biraz ağır ve kablolu olması beni yoruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam güzel kulaklıkta bu da deri ped ya kumaş pedli lazım bana terleme yapmaması için :/

Kafana taktığın bir cihaza nasıl bu kadar zarar vermeyi başardın?

Geri