bu sıralar çok fazla önerisini gördüm hocam da bluetooth kulaklıklara sıcak bakmıyorum + Pc anakartında bluetooth desteğim yok :/bunu araştır.![]()
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam bu bluetooth ile bağlanmıyor dongle varbu sıralar çok fazla önerisini gördüm hocam da bluetooth kulaklıklara sıcak bakmıyorum + Pc anakartında bluetooth desteğim yok :/
dizüstülerde bluetooth var fakat masaüstülerinde yenı anakartlarda var yani masaüstü ve dizüstü farklı şeylerHocam bu bluetooth ile bağlanmıyor dongle var ayrıca benim 13 senelik emektar laptopta bile bluetooth var
Bluetooth bulunmayacak kadar kötü bir anakartında varsa önce anakartında değiştir
hs80 net öneriririm kendim baya kulaklık denedim cloud 2 ,cloud core w,barracuda x ,corsair elite rgb fakat en rahatı hs80 geldi mikrofon da çok temiz değeri bence bilinmeyen kulaklıklardan2000 - 2500TL gibi bir bütçem var hem oyunda güzel ses kasabileceğim hem de video, dizi, film için kullanabileceğim mikrofonu güzel bir kulaklık önerir misiniz?
razer blackshark v2 falan önerenler olursa direkt dinleme itopya da gittim hs80i pedleriyle kıyasladım aşırı kötüydü pedleridizüstülerde bluetooth var fakat masaüstülerinde yenı anakartlarda var yani masaüstü ve dizüstü farklı şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hs80 net öneriririm kendim baya kulaklık denedim cloud 2 ,cloud core w,barracuda x ,corsair elite rgb fakat en rahatı hs80 geldi mikrofon da çok temiz değeri bence bilinmeyen kulaklıklardan
hocam siz nasıl kullanıyorsunuz kablolu mu yoksa kablosuz bir şekilde mi ek olarak ta kumaş pedlere sahip olduğu için müzik dinlerden yada oyun oynarken sesi dışarı vermesini istemem açıkçası böyle bir sorun çıkarır mıdizüstülerde bluetooth var fakat masaüstülerinde yenı anakartlarda var yani masaüstü ve dizüstü farklı şeyler
hs80 net öneriririm kendim baya kulaklık denedim cloud 2 ,cloud core w,barracuda x ,corsair elite rgb fakat en rahatı hs80 geldi mikrofon da çok temiz değeri bence bilinmeyen kulaklıklardan
razer blackshark v2 falan önerenler olursa direkt dinleme itopya da gittim hs80i pedleriyle kıyasladım aşırı kötüydü pedleri
ekstra olarak bütçemi biraz aşıyor bu kulaklıkhocam siz nasıl kullanıyorsunuz kablolu mu yoksa kablosuz bir şekilde mi ek olarak ta kumaş pedlere sahip olduğu için müzik dinlerden yada oyun oynarken sesi dışarı vermesini istemem açıkçası böyle bir sorun çıkarır mı
hs80 mi aşıyor ve kablolu kullanıyorm fakat kumaş ped derken cloud 2 kullanmıyorm hs80 kullanıyorm hocamhocam siz nasıl kullanıyorsunuz kablolu mu yoksa kablosuz bir şekilde mi ek olarak ta kumaş pedlere sahip olduğu için müzik dinlerden yada oyun oynarken sesi dışarı vermesini istemem açıkçası böyle bir sorun çıkarır mı
ekstra olarak bütçemi biraz aşıyor bu kulaklık
kumaş değil deri de değil ikisinin karısımı fazla ses vermıyor öyle aman aman fazla fark yok deriyle yani yalıtım içinhocam siz nasıl kullanıyorsunuz kablolu mu yoksa kablosuz bir şekilde mi ek olarak ta kumaş pedlere sahip olduğu için müzik dinlerden yada oyun oynarken sesi dışarı vermesini istemem açıkçası böyle bir sorun çıkarır mı
ekstra olarak bütçemi biraz aşıyor bu kulaklık
hs80 den bahsediyordum hocam fazla açıklayıcı soramamışım kusura bakmayın ve evet hs80 aşıyor biraz bütçemihs80 mi aşıyor ve kablolu kullanıyorm fakat kumaş ped derken cloud 2 kullanmıyorm hs80 kullanıyorm hocam
kumaş değil deri de değil ikisinin karısımı fazla ses vermıyor öyle aman aman fazla fark yok deriyle yani yalıtım için
Bu alınabilir , güzel kulaklık fakat Razer Blackshark V2 X'te alınabilir.bunu araştır.![]()
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Asusun mikrofonunu bilmiyorum ama razerin mikrofonu güzelBu alınabilir , güzel kulaklık fakat Razer Blackshark V2 X'te alınabilir.
Al geç hocam baya iyi.2000 - 2500TL gibi bir bütçem var hem oyunda güzel ses kasabileceğim hem de video, dizi, film için kullanabileceğim mikrofonu güzel bir kulaklık önerir misiniz?
Alakası yok dongle la birlikte geliyor usb girişli , wireless olarak bağlanıyosun bluetooth değildizüstülerde bluetooth var fakat masaüstülerinde yenı anakartlarda var yani masaüstü ve dizüstü farklı şeyler
razer blackshark v2 falan önerenler olursa direkt dinleme itopya da gittim hs80i pedleriyle kıyasladım aşırı kötüydü pedleri
ben biliyorum yorum yapan arkadaşa açıklama yaptım 12 yıllık emektarda olup senin masaüstünde nasıl yok demesine cevap verdimAlakası yok dongle la birlikte geliyor usb girişli , wireless olarak bağlanıyosun bluetooth değil
yani belki zorlayabilirsin fakat alırsan pişman olacağını sanmıyorumhs80 den bahsediyordum hocam fazla açıklayıcı soramamışım kusura bakmayın ve evet hs80 aşıyor biraz bütçemi