Neler Yeni

Yardım Cloud 2 Mikrofon çalışmıyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,936
İsim
Oğuz
2 haftadır sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda çalışmamaya başladı. Önce Discord kaynaklı sandım ama kayıt falan da almıyor. Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
2 haftadır sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda çalışmamaya başladı. Önce Discord kaynaklı sandım ama kayıt falan da almıyor. Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.
bu tür sorunları yaşayan arkadaşlarım oldu durduk yere bi anda bozuluyor cloud 2 miki, kronik bir problem sanırsam. Arkadaşım garantiye göndermişti aynı durumu yaşadığında fakat garantiden geldi rezalet bir mikrofon takmışlardı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,936
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tür sorunları yaşayan arkadaşlarım oldu durduk yere bi anda bozuluyor cloud 2 miki, kronik bir problem sanırsam. Arkadaşım garantiye göndermişti aynı durumu yaşadığında fakat garantiden geldi rezalet bir mikrofon takmışlardı.
Hocam şu an 20 ekime kadar Amazon'a iade edebiliyorum fakat 1800'den aldım ben. Üzerine ekleyip 3 bine falan daha iyi bir şey mi alsam. Telefondan denedim ama onda da mikrofon çalışmıyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,936
İsim
Oğuz
Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.
Ulan bunlardan sonra şimdi de bir anda

"Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan Windows bu aygıtı tanımadı"​

hatası verip duruyor. Valla kafayı yedirtti.

Eredun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yasir Yaşar
Aynı sorunu yaşamıştım. Ses kartını çıkartıp jak girişiyle dene, o şekilde çalışıyorsa ben eski drivera döndüğümde düzelmişti.

flakesxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Funda
Kronik sorunlu o kulaklık, garantisi var mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,936
İsim
Oğuz
Bir şeyler yaptım çalıştı geri

Top Bottom