Yardım Cloud 2 Mikrofon çalışmıyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,699
2 haftadır sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda çalışmamaya başladı. Önce Discord kaynaklı sandım ama kayıt falan da almıyor. Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.

2 haftadır sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda çalışmamaya başladı. Önce Discord kaynaklı sandım ama kayıt falan da almıyor. Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.
bu tür sorunları yaşayan arkadaşlarım oldu durduk yere bi anda bozuluyor cloud 2 miki, kronik bir problem sanırsam. Arkadaşım garantiye göndermişti aynı durumu yaşadığında fakat garantiden geldi rezalet bir mikrofon takmışlardı.

bu tür sorunları yaşayan arkadaşlarım oldu durduk yere bi anda bozuluyor cloud 2 miki, kronik bir problem sanırsam. Arkadaşım garantiye göndermişti aynı durumu yaşadığında fakat garantiden geldi rezalet bir mikrofon takmışlardı.
Hocam şu an 20 ekime kadar Amazon'a iade edebiliyorum fakat 1800'den aldım ben. Üzerine ekleyip 3 bine falan daha iyi bir şey mi alsam. Telefondan denedim ama onda da mikrofon çalışmıyor.

Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.
Ulan bunlardan sonra şimdi de bir anda

"Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan Windows bu aygıtı tanımadı"​

hatası verip duruyor. Valla kafayı yedirtti.

Aynı sorunu yaşamıştım. Ses kartını çıkartıp jak girişiyle dene, o şekilde çalışıyorsa ben eski drivera döndüğümde düzelmişti.

Kronik sorunlu o kulaklık, garantisi var mı?

Bir şeyler yaptım çalıştı geri

Geri