Neler Yeni

Öneri Cloud 3 Kablolu - 2974₺ (Alınır Mı, Wireless Mı Beklemeliyim?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İlteriş İlteriş
Merhaba,

Amazon'da Cloud 3 indirime girmiş. Bu fiyata alınır mı yoksa wireless modeli için indirim beklemek daha mı iyi olur? Kablolu alma niyetim çok fazla yok ama wireless fiyatları yüksek olduğu için kararsız kaldım. Yakın dönemde gerçekleşmesi beklenen Amazon fırsatları var mıdır?

Not: Amazon'da bakiyem olduğu için oradan almak zorundayım.

Not 2: PUBG oynuyorum ama birkaç kişi ses kasma sorunu olduğunu söyledi. Tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Ekler

• IMG_20250214_031848.jpg
    IMG_20250214_031848.jpg
    250.7 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
yunus emre
Cloud 2 ile arasında çok bir fark var mı

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat
c3 wireless ikinci el alırdım kablosuz rahatlığı gerçekten çok güzel

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Ali
Merhaba,

Amazon'da Cloud 3 indirime girmiş. Bu fiyata alınır mı yoksa wireless modeli için indirim beklemek daha mı iyi olur? Kablolu alma niyetim çok fazla yok ama wireless fiyatları yüksek olduğu için kararsız kaldım. Yakın dönemde gerçekleşmesi beklenen Amazon fırsatları var mıdır?

Not: Amazon'da bakiyem olduğu için oradan almak zorundayım.

Not 2: PUBG oynuyorum ama birkaç kişi ses kasma sorunu olduğunu söyledi. Tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
İndirim değilki kulaklık piyasası gereksiz, pahalıydı dövizde sıkıntı olmazsa 2.5a kadar iner.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İlteriş İlteriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
c3 wireless ikinci el alırdım kablosuz rahatlığı gerçekten çok güzel
Amazon'da bakiyem var onu kullanacağım o yüzden sıfır alacağım. Ama alsam mı wireless indirimi mi beklesem kararsızım. Wireless modeli 3K civarına gelmişti bir aralar. Ayrıca C3'ün PUBG performansını eleştirenler var. En çok PUBG oynadığım için bu durum da kafamı karıştırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim değilki kulaklık piyasası gereksiz, pahalıydı dövizde sıkıntı olmazsa 2.5a kadar iner.
Mevcut piyasada en ucuz olan fiyat şu an. Bu aralar 3200 liraydı fiyatı düştü, o yüzden indirim diye belirttim.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yiğit Karakuzu
Bence al bende cloud 3 kablolu kullanıyorum gayet rahat ve fps oyunları için birebir.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yiğit Karakuzu
PUBG performansı nasıl? Herhangi bir deneyiminiz oldu mu?
Oldu, zaten seslerin yönlerini belki de en iyi anlayabileceğiniz kulaklıklardan birisidir. Müzik içinde bence tercih edilebilir gayet ama asıl amacı FPS oyunları için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İlteriş İlteriş
Oldu, zaten seslerin yönlerini belki de en iyi anlayabileceğiniz kulaklıklardan birisidir. Müzik içinde bence tercih edilebilir gayet ama asıl amacı FPS oyunları için.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Top Bottom