Cloud 3 alsam üzermi hocam mikrofonu vsKıyaslanamaz. Cloud 3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düz V2 ile bile zor kıyaslanır cloud 3 ile. V2X zaten en fazla cloud core a rakip olur (daha iyidir V2X ama rakibi HyperX tarafında bu).
wireless modelini kullanıyorum mikrofonu gayet güzel kristal netliğinde ama müzik dinlerken pek tatmin etmeyebilir fps için üretilmiş bir kulaklık zaten uygun fiyatta bulduysan yapıştır geçCloud 3 alsam üzermi hocam mikrofonu vs
Kablolu alacağım maalesef üzermi genel olarakwireless modelini kullanıyorum mikrofonu gayet güzel kristal netliğinde ama müzik dinlerken pek tatmin etmeyebilir fps için üretilmiş bir kulaklık zaten uygun fiyatta bulduysan yapıştır geç
2 kulaklığıda kullandım v2xin boyut ayarlama yeri bir süre sonra gevşeyip sabit ayarda kalmıyor ikisiyle karşılaştırınca cloud 3 ün ezici bir üstünlüğü var kabloluyla wireless arasında fark yok zaten hatta kabloludan daha iyi performans alırsınızKablolu alacağım maalesef üzermi genel olarak
Tamamdır indirim gordugum de alıyorum o zaman bu fiyata varmı daha iyisi?2 kulaklığıda kullandım v2xin boyut ayarlama yeri bir süre sonra gevşeyip sabit ayarda kalmıyor ikisiyle karşılaştırınca cloud 3 ün ezici bir üstünlüğü var kabloluyla wireless arasında fark yok zaten hatta kabloludan daha iyi performans alırsınız
Anladım hocam sağolunv2x onermem gıcırdıyor ses fulleyınce sagda azalma oluyo
sacma bır gıcırdaması var bu butcede steel serıes nova 1 bakılabılırTamamdır indirim gordugum de alıyorum o zaman bu fiyata varmı daha iyisi?
Anladım hocam sağolun
Cloud 3 v2 rakibiymiş zaten cloud 3 alıcam sanırımAşağıdaki linkte yapılan testlere göre müzik açısından Hyper X, Bass ve tiz seslerde ortalama bir puan almış, mid sesler ise iyi. Razer ise Bass ve mid seslerde iyi ama tiz seslerde berbat görünüyor.
Mikrofon açısından ikisi de 8.7 puan vermişler ama bana Razer'ın mikrofonu daha iyi geldi. Recording Quality kısmında bir örnek var. Oradan dinleyebilirsin mikrofon testini.
Oyun konusunda ise HyperX, Imaging özelliği 8.7 puan almış, Razer ise 7,9 puan. Bu özellik ayak seslerini duymanı sağlıyor oyunlarda. HyperX daha iyi görünüyor Razer'a göre.
![]()
HyperX Cloud III vs Razer BlackShark V2 X: Which Headphones Are Better?
Compare the HyperX Cloud III and Razer BlackShark V2 X headphoneswww.rtings.com
Cloud 3 den İyimidirsacma bır gıcırdaması var bu butcede steel serıes nova 1 bakılabılır
bılemem ama fıyat olarak dusukCloud 3 v2 rakibiymiş zaten cloud 3 alıcam sanırım
Cloud 3 den İyimidir