Çözüldü✓ Cloud 3 mu Blackshark v2x mi alınır

Galko

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
2500
Cloud 3 hakkında biraz sikayet duydum ama gene de guzele benziyor arada 2500'e kadar duşuyor v2X de şu an 1800-2000 bandında sizce hangisi tercih edilmeli R6, Valorant tarzı oyunlar ve sık muzik dinlerim.

Kıyaslanamaz. Cloud 3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düz V2 ile bile zor kıyaslanır cloud 3 ile. V2X zaten en fazla cloud core a rakip olur (daha iyidir V2X ama rakibi HyperX tarafında bu).

Kıyaslanamaz. Cloud 3

Düz V2 ile bile zor kıyaslanır cloud 3 ile. V2X zaten en fazla cloud core a rakip olur (daha iyidir V2X ama rakibi HyperX tarafında bu).
Cloud 3 alsam üzermi hocam mikrofonu vs

Cloud 3 alsam üzermi hocam mikrofonu vs
wireless modelini kullanıyorum mikrofonu gayet güzel kristal netliğinde ama müzik dinlerken pek tatmin etmeyebilir fps için üretilmiş bir kulaklık zaten uygun fiyatta bulduysan yapıştır geç

wireless modelini kullanıyorum mikrofonu gayet güzel kristal netliğinde ama müzik dinlerken pek tatmin etmeyebilir fps için üretilmiş bir kulaklık zaten uygun fiyatta bulduysan yapıştır geç
Kablolu alacağım maalesef üzermi genel olarak

v2x onermem gıcırdıyor ses fulleyınce sagda azalma oluyo

Kablolu alacağım maalesef üzermi genel olarak
2 kulaklığıda kullandım v2xin boyut ayarlama yeri bir süre sonra gevşeyip sabit ayarda kalmıyor ikisiyle karşılaştırınca cloud 3 ün ezici bir üstünlüğü var kabloluyla wireless arasında fark yok zaten hatta kabloludan daha iyi performans alırsınız

2 kulaklığıda kullandım v2xin boyut ayarlama yeri bir süre sonra gevşeyip sabit ayarda kalmıyor ikisiyle karşılaştırınca cloud 3 ün ezici bir üstünlüğü var kabloluyla wireless arasında fark yok zaten hatta kabloludan daha iyi performans alırsınız
Tamamdır indirim gordugum de alıyorum o zaman bu fiyata varmı daha iyisi?

v2x onermem gıcırdıyor ses fulleyınce sagda azalma oluyo
Anladım hocam sağolun

Tamamdır indirim gordugum de alıyorum o zaman bu fiyata varmı daha iyisi?

Anladım hocam sağolun
sacma bır gıcırdaması var bu butcede steel serıes nova 1 bakılabılır

Aşağıdaki linkte yapılan testlere göre müzik açısından Hyper X, Bass ve tiz seslerde ortalama bir puan almış, mid sesler ise iyi. Razer ise Bass ve mid seslerde iyi ama tiz seslerde berbat görünüyor.

Mikrofon açısından ikisi de 8.7 puan vermişler ama bana Razer'ın mikrofonu daha iyi geldi. Recording Quality kısmında bir örnek var. Oradan dinleyebilirsin mikrofon testini.

Oyun konusunda ise HyperX, Imaging özelliği 8.7 puan almış, Razer ise 7,9 puan. Bu özellik ayak seslerini duymanı sağlıyor oyunlarda. HyperX daha iyi görünüyor Razer'a göre.

Aşağıdaki linkte yapılan testlere göre müzik açısından Hyper X, Bass ve tiz seslerde ortalama bir puan almış, mid sesler ise iyi. Razer ise Bass ve mid seslerde iyi ama tiz seslerde berbat görünüyor.

Mikrofon açısından ikisi de 8.7 puan vermişler ama bana Razer'ın mikrofonu daha iyi geldi. Recording Quality kısmında bir örnek var. Oradan dinleyebilirsin mikrofon testini.

Oyun konusunda ise HyperX, Imaging özelliği 8.7 puan almış, Razer ise 7,9 puan. Bu özellik ayak seslerini duymanı sağlıyor oyunlarda. HyperX daha iyi görünüyor Razer'a göre.

Cloud 3 v2 rakibiymiş zaten cloud 3 alıcam sanırım

sacma bır gıcırdaması var bu butcede steel serıes nova 1 bakılabılır
Cloud 3 den İyimidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,483
Üyeler
195,640
Son üye