Cloud 3 s Wireless alınır mı

Üsame Ak

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhabalar. Dun bir konu gördüm cloud 3 sizi escinsel yapiyor diye suan indirime girmis o bilginin asli var mi birde simdi girdigi indirim iyi mi bekliyim mi biraz daha duser mi kaçırmıyım mı

Alınır.

Alınır hocam, geçen ay 4300'e aldım güzel kulaklık.

O indirimi kaçırdım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suan bu fiyatta en iyisi bu mudur baska önereceğiniz marka var mı
Şuanda en iyisi budur evet veya alternatif olarak Asus Rog Delta S Core bununda alabilirsiniz size kalmış

Güzel kulaklık alınır

Merhabalar. Dun bir konu gördüm cloud 3 sizi escinsel yapiyor diye suan indirime girmis o bilginin asli var mi birde simdi girdigi indirim iyi mi bekliyim mi biraz daha duser mi kaçırmıyım mı
e spor oyunlarında gerçekten iyi ama yazılım olarak beğenmiyorum cloud 3 wireless var bendede

N konudan beğenmiyorsunuz acaba
tak kullan yaptım aldığımda aşırı boğuk sanki ses kaydı dinliyormussunuz gibi kalitesiz geliyordu ses. yazılımını vb kurdum hala cok kötüydü. Sonra gittim araştırdım dolby atmos la mükemmel hale geliyor dediler. şuanda dolby acces ile kullanıyorum windowsun iyileştirmelerini kapattım çok memnunum şuan ama kesinlikle tak kullan hiç iyi değil. Gerçek performansını dolby accesden ayar yapınca görüyorsunuz ek olarak fps oyunlarında vb cidden iyi ses kasıyorsunuz

Geri