Suan ki indirim iyi mi daha duser mi bilgin var miAlınır.
5200Suan ki indirim iyi mi daha duser mi bilgin var mi
Suan ki indirim iyi mi daha duser mi bilgin var mi
FEMBOY olmazsınız alın geçin.Merhabalar. Dun bir konu gördüm cloud 3 sizi escinsel yapiyor diye suan indirime girmis o bilginin asli var mi birde simdi girdigi indirim iyi mi bekliyim mi biraz daha duser mi kaçırmıyım mı
O indirimi kaçırdım yaAlınır hocam, geçen ay 4300'e aldım güzel kulaklık.
Suan bu fiyatta en iyisi bu mudur baska önereceğiniz marka var mıFEMBOY olmazsınız alın geçin.
Suan bu fiyatta en iyisi bu mudur baska önereceğiniz marka var mı
Şuanda en iyisi budur evet veya alternatif olarak Asus Rog Delta S Core bununda alabilirsiniz size kalmışO indirimi kaçırdım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Suan bu fiyatta en iyisi bu mudur baska önereceğiniz marka var mı
e spor oyunlarında gerçekten iyi ama yazılım olarak beğenmiyorum cloud 3 wireless var bendedeMerhabalar. Dun bir konu gördüm cloud 3 sizi escinsel yapiyor diye suan indirime girmis o bilginin asli var mi birde simdi girdigi indirim iyi mi bekliyim mi biraz daha duser mi kaçırmıyım mı
e spor oyunlarında gerçekten iyi ama yazılım olarak beğenmiyorum cloud 3 wireless var bendede
tak kullan yaptım aldığımda aşırı boğuk sanki ses kaydı dinliyormussunuz gibi kalitesiz geliyordu ses. yazılımını vb kurdum hala cok kötüydü. Sonra gittim araştırdım dolby atmos la mükemmel hale geliyor dediler. şuanda dolby acces ile kullanıyorum windowsun iyileştirmelerini kapattım çok memnunum şuan ama kesinlikle tak kullan hiç iyi değil. Gerçek performansını dolby accesden ayar yapınca görüyorsunuz ek olarak fps oyunlarında vb cidden iyi ses kasıyorsunuzN konudan beğenmiyorsunuz acaba