Cloud 3 silah sesleri çok yüksek

Film performansı çok kötü diyen var doğru mu birde hikayeli oyunlar oynarım,FPS oyunlarında adamın nerde olduğunu anlamak çok Zor diyenler var YouTube videolarında ve forumlarda ben bir hata yaptım siz yapmayin gibi yazılar var bende bu yüzden vazgeçmiştim sizce ne derece doğru bunlar
Herkesin kulağı bir değil. Senin duyamadığını ben duyarım, benim duyamadığımı sen. He çok kötü kulaklık vardır, kimse bir şey duyamaz orası ayrı. Fakat dediğim gibi, Cloud III fiyat aralığında çok rakip yok. Steelseries Arctis falan alırsınız, onlar bu kadar kaliteli olmaz. Yeni Logitechlere bakın.
Mesela ;

Bunlar da C3 Kadar iyi değil ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: yoky
Alacaktım pazartesi günü indirimdeydi vazgeçtim çok kötü yorumu var diye ne alabilirim başka kaliteli kulaklık varmı
Başka bilmiyorum iade edince almadım artık. Müzik için anker q30 almıştım onunla idare ediyorum artık o bile daha iyi cloud3ten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 kulaklığı beğenilmez mi ya.
Çok kalitesiz geldi bana ses kalitesi sanki 30tl lik pazar kulaklığı gibi

cloud 3 kadar abuk subuk yu
kari cikarilan bir kulaklik yok barrucuda bile daha iyi amazon indirimlerinde pembesi 2600 siyahi 3000 e kadar iniyor

Başka bilmiyorum iade edince almadım artık. Müzik için anker q30 almıştım onunla idare ediyorum artık o bile daha iyi cloud3ten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kalitesiz geldi bana ses kalitesi sanki 30tl lik pazar kulaklığı gibi
İşte bu yorumlar yüzünden vazgeçtim almaktan ama şimdi bakıyorumda bu fiyattada belli başlı markalar var onlarında ürünleri kötü,wraith gank falan var onlarda bilinmedik markalar yeni ürünleri çok arada kaldım

İşte bu yorumlar yüzünden vazgeçtim almaktan ama şimdi bakıyorumda bu fiyattada belli başlı markalar var onlarında ürünleri kötü,wraith gank falan var onlarda bilinmedik markalar yeni ürünleri çok arada kaldım
Cloud 3ten iyidir bence denemedim ama. Harbi cloud 3ü ilk taktığımda ben buna mı para verdim dedim.

Peki ya şuan ne kullanıyorsun
Önceden telefonda müzik için anker q30 almıştım onla idare ediyorum şuan. O bile cloud3 ten daha iyi ses veriyor. Bütçe arttırıp 5k civarına bakmayı düşünüyorum artık.

Geri