xTURANN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,382
Herkesin kulağı bir değil. Senin duyamadığını ben duyarım, benim duyamadığımı sen. He çok kötü kulaklık vardır, kimse bir şey duyamaz orası ayrı. Fakat dediğim gibi, Cloud III fiyat aralığında çok rakip yok. Steelseries Arctis falan alırsınız, onlar bu kadar kaliteli olmaz. Yeni Logitechlere bakın.Film performansı çok kötü diyen var doğru mu birde hikayeli oyunlar oynarım,FPS oyunlarında adamın nerde olduğunu anlamak çok Zor diyenler var YouTube videolarında ve forumlarda ben bir hata yaptım siz yapmayin gibi yazılar var bende bu yüzden vazgeçmiştim sizce ne derece doğru bunlar
Mesela ;
Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah Logitech GG435 Lightspeed en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah Logitech GG435 Lightspeed en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bunlar da C3 Kadar iyi değil ama.