Neler Yeni

Cloud 3 valorant ses farklı

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
Eski kulaklığım 7.1 di ona göre daha boğuk dışardan gelen bir ses var neden böyle?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
7.1 açıyorsan kapat

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7.1 açıyorsan kapat
nereden açılıyor onu bile bilmiyorum. Gayet iyi ses kasıyorum ama ses böyle içten değilde 2. planda kalmış gibi geliyor video izlerken falanda böyle. Acaba alışamadım mı? Bunun bi ayarı var mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
nereden açılıyor onu bile bilmiyorum. Gayet iyi ses kasıyorum ama ses böyle içten değilde 2. planda kalmış gibi geliyor video izlerken falanda böyle. Acaba alışamadım mı? Bunun bi ayarı var mı?
Uygulamasını indir. Dolby ile EQ ayarı yap. Düzgün bir EQ yapmadıktan sonra standart sesleri çok yavan kalır bu tür kulaklıkların.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
Uygulamasını indir. Dolby ile EQ ayarı yap. Düzgün bir EQ yapmadıktan sonra standart sesleri çok yavan kalır bu tür kulaklıkların.
uygulaması yüklü dolby nerede tam bilmyiorumda

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
v2x de etki yaratır mı acaba
hocam sizdede mi öyle. Valla eski kulaklığıma çok alışmışım sanırım. Şuan sesler böyle canlı değilde başka bi yerden dinliyormuşum gibi hissettiriyor

ANYA

80+ Bronze
senin kulaklık dts x değil mi? dts uygulama ayarı denedin mi? dobly 7+1 degil sanal diye biliyorum

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
Her kulaklıkta yaratır illaki. Tabi bazı berbat kulaklıkarda o bile kurtarmıyor ama v2x de yaraması gerekli.
deneyeceğim hocam. Ben şunda biraz takıldım. Bu cloud 3 lerin genel olarak sesimi böyle? Bendeki eski gamepower mei vardı 7.1 kulaklık. Tak kullan şeklinde. Ama sesler aşırı canlı ve iyi geliyordu. Bunda böyle dediğim gibi sanki biraz daha arka planda kalmış gibi bir ses var ama ses kasma yönünden baya iyi sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin kulaklık dts x değil mi? dts uygulama ayarı denedin mi?
denedimde farketmiyor dts unbounddan açtım daha sesli ve güzel oluyor ses ama yinede Eski kulaklıgımdaki o canlı oyunun içinde gibi hissettiren ses yok nedense

Gurkanpiro

80+ Platinum
deneyeceğim hocam. Ben şunda biraz takıldım. Bu cloud 3 lerin genel olarak sesimi böyle? Bendeki eski gamepower mei vardı 7.1 kulaklık. Tak kullan şeklinde. Ama sesler aşırı canlı ve iyi geliyordu. Bunda böyle dediğim gibi sanki biraz daha arka planda kalmış gibi bir ses var ama ses kasma yönünden baya iyi sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedimde farketmiyor dts unbounddan açtım daha sesli ve güzel oluyor ses ama yinede Eski kulaklıgımdaki o canlı oyunun içinde gibi hissettiren ses yok nedense
https://forum.donanimarsivi.com/kon...less-kulakliklar-icin-en-iyi-ayarlar.1033606/ sunu dene bı ıstersen

Top Bottom