nereden açılıyor onu bile bilmiyorum. Gayet iyi ses kasıyorum ama ses böyle içten değilde 2. planda kalmış gibi geliyor video izlerken falanda böyle. Acaba alışamadım mı? Bunun bi ayarı var mı?7.1 açıyorsan kapat
Uygulamasını indir. Dolby ile EQ ayarı yap. Düzgün bir EQ yapmadıktan sonra standart sesleri çok yavan kalır bu tür kulaklıkların.nereden açılıyor onu bile bilmiyorum. Gayet iyi ses kasıyorum ama ses böyle içten değilde 2. planda kalmış gibi geliyor video izlerken falanda böyle. Acaba alışamadım mı? Bunun bi ayarı var mı?
uygulaması yüklü dolby nerede tam bilmyiorumdaUygulamasını indir. Dolby ile EQ ayarı yap. Düzgün bir EQ yapmadıktan sonra standart sesleri çok yavan kalır bu tür kulaklıkların.
Microsoft Store'dan indiriyorsun. 30-40 tl gibi bir fiyatı var sınırsız süre.uygulaması yüklü dolby nerede tam bilmyiorumda
v2x de etki yaratır mı acabaMicrosoft Store'dan indiriyorsun. 30-40 tl gibi bir fiyatı var sınırsız süre.
hocam sizdede mi öyle. Valla eski kulaklığıma çok alışmışım sanırım. Şuan sesler böyle canlı değilde başka bi yerden dinliyormuşum gibi hissettiriyorv2x de etki yaratır mı acaba
yok merak edıyorum ses bazen yetersız gelıyorhocam sizdede mi öyle. Valla eski kulaklığıma çok alışmışım sanırım. Şuan sesler böyle canlı değilde başka bi yerden dinliyormuşum gibi hissettiriyor
Her kulaklıkta yaratır illaki. Tabi bazı berbat kulaklıkarda o bile kurtarmıyor ama v2x de yaraması gerekli.v2x de etki yaratır mı acaba
deneyeceğim hocam. Ben şunda biraz takıldım. Bu cloud 3 lerin genel olarak sesimi böyle? Bendeki eski gamepower mei vardı 7.1 kulaklık. Tak kullan şeklinde. Ama sesler aşırı canlı ve iyi geliyordu. Bunda böyle dediğim gibi sanki biraz daha arka planda kalmış gibi bir ses var ama ses kasma yönünden baya iyi sıkıntı yokHer kulaklıkta yaratır illaki. Tabi bazı berbat kulaklıkarda o bile kurtarmıyor ama v2x de yaraması gerekli.
denedimde farketmiyor dts unbounddan açtım daha sesli ve güzel oluyor ses ama yinede Eski kulaklıgımdaki o canlı oyunun içinde gibi hissettiren ses yok nedensesenin kulaklık dts x değil mi? dts uygulama ayarı denedin mi?
https://forum.donanimarsivi.com/kon...less-kulakliklar-icin-en-iyi-ayarlar.1033606/ sunu dene bı ıstersendeneyeceğim hocam. Ben şunda biraz takıldım. Bu cloud 3 lerin genel olarak sesimi böyle? Bendeki eski gamepower mei vardı 7.1 kulaklık. Tak kullan şeklinde. Ama sesler aşırı canlı ve iyi geliyordu. Bunda böyle dediğim gibi sanki biraz daha arka planda kalmış gibi bir ses var ama ses kasma yönünden baya iyi sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedimde farketmiyor dts unbounddan açtım daha sesli ve güzel oluyor ses ama yinede Eski kulaklıgımdaki o canlı oyunun içinde gibi hissettiren ses yok nedense