Neler Yeni

Cloud 3 vs Cloud 2 hangisi

beyler çok kararsız kaldım cloud 2 mi cloud 3 mü

Cloud 2 3000tl siyah modeli
Cloud 3 3700tl siyah modeli

Cloud 3ün pahalı olma sebebi burdan vatandan alıcam cloud 2 burda yok cloud 3 3400tl internette hemde garanti açısından vatana daha çok güvendiğim ve daha hızlı temasa geçebilceğim için cloud 3 diyorum bazı kişiler cloud 2 3den daha iyi diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasin
ben cloud 2 kullandım çok uzun süre hatta hala 2. kulaklık olarak kullanmaya devam ediyorum. bazı kişiler fazla abartı diyor ama beni fazlasıyla tatmin etmişti. fps oyunları oynuyorsan cloud 2 alabilirsin kısaca

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben cloud 2 kullandım çok uzun süre hatta hala 2. kulaklık olarak kullanmaya devam ediyorum. bazı kişiler fazla abartı diyor ama beni fazlasıyla tatmin etmişti. fps oyunları oynuyorsan cloud 2 alabilirsin kısaca
hem fps oyunları hem mik hem dizi film müzik falan

xTURANN

80+ Silver
Bununla ilgili indirim konusu açmıştım zamanında ( Konu ) orada 2 mi yoksa 3 mü sorularına cevap vermiştim. Bi bakmanı öneririm.

Ayrıca, vatanın fiziksel şubesi olması, yüz yüze konuşabileceğin birilerinin olması garantisini iyi yapmaz. Kusursuz garanti, müşteri memnuniyeti istiyorsan Amazon'a bakacaksın. Kelimenin tam anlamıyla kusursuz. "Bence".

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
beyler çok kararsız kaldım cloud 2 mi cloud 3 mü

Cloud 2 3000tl siyah modeli
Cloud 3 3700tl siyah modeli

Cloud 3ün pahalı olma sebebi burdan vatandan alıcam cloud 2 burda yok cloud 3 3400tl internette hemde garanti açısından vatana daha çok güvendiğim ve daha hızlı temasa geçebilceğim için cloud 3 diyorum bazı kişiler cloud 2 3den daha iyi diyor
Cloud 3 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim bütçeniz varsa alabilirsiniz kaliteli hissiyatı var ses kalitesi zaten bilinen bişey ve görüntü anlamında da bence cloud 2 den daha premium görünüyor yinede araştırıp seçiminizi yapın derim

COMMANDERR

80+ Bronze
Cloud 2 de fps oyunları oynuyorum , mikrofon ve ses i çok kaliteli .
3 nasıldır bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
yani demek istediğim aradaki fiyat farkına değer mi birisi yeni çıktı diğeride bildiğim kadarıyla 10 yıl önce çıktı fiyat ve mikrofon için kararsız kaldım

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Swishhy
Alternatif olarak Fifine H6 veya Fifine H9 düşünebilirsin.

oEnesQlf

80+ Silver
yani demek istediğim aradaki fiyat farkına değer mi birisi yeni çıktı diğeride bildiğim kadarıyla 10 yıl önce çıktı fiyat ve mikrofon için kararsız kaldım
Mikrofon önemliyse cloud 3 kesinlikle çünkü bazı cloud 2 lerde mikrofon sesi çok az çıkıyor

Top Bottom