Cloud 3 wireless dtsX açılmalı mı?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
cloud 3 wireless aldım. Uygulamasını indirdim dtsX modu kapalı gözüküyor açmalımıyım? Valorantta kullanmak için aldım. Valorant için iyi bir ayarmıdır?

cloud 3 wireless aldım. Uygulamasını indirdim dtsX modu kapalı gözüküyor açmalımıyım? Valorantta kullanmak için aldım. Valorant için iyi bir ayarmıdır?
Kendi uygulamasından DTS:X kapalı kalsın. Ekstradan DTS Unbound uygulamasını açıp oradan aktif et.

Evet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyor
ordan tıkladım lisans yazısına ses değişti bi anda daha iyi oldu sanki. Arkada müzik değişti
farkını anlamak için nereden kapatabilirim. Buldum neyse. Bu arada cidden süpermiş iyiki açmışım dtsxi. Şarkıyı yaşıyor gibiyim şuan muazzam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyor
hocam birde ne ile şarj ediyosunuz anladığım kadarıyla çift taraflı type c kablosunun bi ucunu kulaklığa bi ucunu type c adaptöre takıyoruz değil mi? bende 20w apple type c hızlı sarj adaptörü var 15 pro telefonumun orjinal adaptör appleden almıştım. Onunla sarj edebilirim değil mi?

hocam birde ne ile şarj ediyosunuz anladığım kadarıyla çift taraflı type c kablosunun bi ucunu kulaklığa bi ucunu type c adaptöre takıyoruz değil mi? bende 20w apple type c hızlı sarj adaptörü var 15 pro telefonumun orjinal adaptör appleden almıştım. Onunla sarj edebilirim değil mi?
Adaptör ile şarj etmek zarar verebilir. Bilgisayarınızın USB portlarından etmeniz daha sağlıklı olacaktır. DTS Unbound uygulaması şarkıdan ziyade oyunlarda ses kasmak için çok daha faydalıdır. Asıl farkı orada daha iyi anlayacaksınız.

Adaptör ile şarj etmek zarar verebilir. Bilgisayarınızın USB portlarından etmeniz daha sağlıklı olacaktır. DTS Unbound uygulaması şarkıdan ziyade oyunlarda ses kasmak için çok daha faydalıdır. Asıl farkı orada daha iyi anlayacaksınız.
Ama boğuk ses geliyor valorantta baya kötüydü dts unbound. Birde kasadaki usb portları type c değilki nası sarj edeyim

Dönüştürücü alarak takabilirsiniz. Açıkçası valorantta da denedim biraz ses farklı geliyordu alıştım ama ses kasma olarak gayet güzeldi. Diğer FPS oyunlarında da denedim güzeldi.

Dönüştürücü alarak takabilirsiniz. Açıkçası valorantta da denedim biraz ses farklı geliyordu alıştım ama ses kasma olarak gayet güzeldi. Diğer FPS oyunlarında da denedim güzeldi.
Valla ben kapalı tutma kararı aldım öyle bir boğukluk varki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,002
Üyeler
186,423
Son üye
atam34
Geri