Kendi uygulamasından DTS:X kapalı kalsın. Ekstradan DTS Unbound uygulamasını açıp oradan aktif et.cloud 3 wireless aldım. Uygulamasını indirdim dtsX modu kapalı gözüküyor açmalımıyım? Valorantta kullanmak için aldım. Valorant için iyi bir ayarmıdır?
Evet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyordaha mı iyi oyun için?
cloud 3 wireless aldım. Uygulamasını indirdim dtsX modu kapalı gözüküyor açmalımıyım? Valorantta kullanmak için aldım. Valorant için iyi bir ayarmıdır?
ordan tıkladım lisans yazısına ses değişti bi anda daha iyi oldu sanki. Arkada müzik değiştiEvet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyor
hocam birde ne ile şarj ediyosunuz anladığım kadarıyla çift taraflı type c kablosunun bi ucunu kulaklığa bi ucunu type c adaptöre takıyoruz değil mi? bende 20w apple type c hızlı sarj adaptörü var 15 pro telefonumun orjinal adaptör appleden almıştım. Onunla sarj edebilirim değil mi?Evet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyor
Adaptör ile şarj etmek zarar verebilir. Bilgisayarınızın USB portlarından etmeniz daha sağlıklı olacaktır. DTS Unbound uygulaması şarkıdan ziyade oyunlarda ses kasmak için çok daha faydalıdır. Asıl farkı orada daha iyi anlayacaksınız.hocam birde ne ile şarj ediyosunuz anladığım kadarıyla çift taraflı type c kablosunun bi ucunu kulaklığa bi ucunu type c adaptöre takıyoruz değil mi? bende 20w apple type c hızlı sarj adaptörü var 15 pro telefonumun orjinal adaptör appleden almıştım. Onunla sarj edebilirim değil mi?
Ama boğuk ses geliyor valorantta baya kötüydü dts unbound. Birde kasadaki usb portları type c değilki nası sarj edeyimAdaptör ile şarj etmek zarar verebilir. Bilgisayarınızın USB portlarından etmeniz daha sağlıklı olacaktır. DTS Unbound uygulaması şarkıdan ziyade oyunlarda ses kasmak için çok daha faydalıdır. Asıl farkı orada daha iyi anlayacaksınız.
Valla ben kapalı tutma kararı aldım öyle bir boğukluk varkiDönüştürücü alarak takabilirsiniz. Açıkçası valorantta da denedim biraz ses farklı geliyordu alıştım ama ses kasma olarak gayet güzeldi. Diğer FPS oyunlarında da denedim güzeldi.