hangi kulaklıktan geçiş yaptınız bide ses seviyesi nasılSiyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ben yaptım dünNgenuıty üzerinden kulaklığın güncellemesini yapabilen var mı ?
Nasıl yaptın, ben her güncelleme yaptığımda, güncelleme tamamlandı diyor ama sürüm numarası değişmiyor.Ben yaptım dün
Pardon farklı birşeyi güncellemişim kablo ile bağladın mıNasıl yaptın, ben her güncelleme yaptığımda, güncelleme tamamlandı diyor ama sürüm numarası değişmiyor.
Evet, kablo ve usb alıcısını istiyor.Pardon farklı birşeyi güncellemişim kablo ile bağladın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi deniyorum
James Donkey 712 den geçiş yaptım. James donkeye göre çok iyi ama başka kulaklık kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.hangi kulaklıktan geçiş yaptınız bide ses seviyesi nasıl
Youtube inceleme videolarında mikrofonun uç kısmında kırmızı ışık yanıyordu ama bilemedim. Ekte bulunan görsel inceleme videosundan.Üstünde ki gösterge ışığı hariç hiç bir yerde ışık bulunmuyor diye biliyorum
Normal o zaman iyi bari razeri 2-3 saatte fulluyordum 5 günde bitiyordu bunu artık 10-14 günde bir şarj ederim
Mikrofon kapatma tuşuna bas bi knk yanıyor mu bak bakalım ben mikrofonu kullanmıyorum çatıya koydum bakamıyorumJames Donkey 712 den geçiş yaptım. James donkeye göre çok iyi ama başka kulaklık kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.
Youtube inceleme videolarında mikrofonun uç kısmında kırmızı ışık yanıyordu ama bilemedim.
Aynı oldu bende de knk güncelledim yine aynı sürümEvet, kablo ve usb alıcısını istiyor.
Ne kadar güncelleme yapsam da senin attığın 1. resimdeki gibi başarısız oluyor.
Kral bütün portlarda denedim dip ses var bende. Çok rahatsız ediyor sesim bana geri geliyor gibi. Bunu çözümü yoksa iade edeceğimFarklı usb port dene bende dip ses yok belki taktığın porttan kaynaklıdır
Hocam kulaklığınızın mute tuşa basınca mikrofon uç kısmında ışık yanıyor mu sizde?Kral bütün portlarda denedim dip ses var bende. Çok rahatsız ediyor sesim bana geri geliyor gibi. Bunu çözümü yoksa iade edeceğim
Bu arada hiç kablo bağlantısı yapmadım ben. Sadece programını indirdim reddit ayarlarını yaptım ama olmadı.
MIC MONITORING kısmını kapatın hocam dip ses yokKral bütün portlarda denedim dip ses var bende. Çok rahatsız ediyor sesim bana geri geliyor gibi. Bunu çözümü yoksa iade edeceğim
Bu arada hiç kablo bağlantısı yapmadım ben. Sadece programını indirdim reddit ayarlarını yaptım ama olmadı.
evet yanıyor kırmızı siyah versiyonu var elimdeHocam kulaklığınızın mute tuşa basınca mikrofon uç kısmında ışık yanıyor mu sizde?