Anker kulaklıkların amacı ses müzik için ve bluetooth bağlantı ile bağlanıyorlar?Anker ile cloud 3 kıyaslamak çok saçma oluralınır mı anker var 3 senelik
14 gün süre var hocam kulanılmış alırlarmı bilmem2 hafta önce 2500e kablolusunu almıştım şimdi 3100e bunu aldım bakalım umarım iade edebilirim elimdekini
amazon üzerinden almıştım ben 14 aralığa kadar süresi varmış14 gün süre var hocam kulanılmış alırlarmı bilmem
Dongle,dongle aparat,kablo,mikrofon başka ne olması gerekiyorİçinden iki tarafı type c kablosu çıktı iki karış başka hiçbir kablo yok mu.
Arkadaş uzun kabloyu soruyor..Dongle,dongle aparat,kablo,mikrofon başka ne olması gerekiyor
Hee bende şaşırmıştım kısa görünce de baktığım zaman çok bi anlamı yok başka kablo kullanırız en kötü kaliteli kablo olaa yeterArkadaş uzun kabloyu soruyor..
Youtube incelemesinde ortalama 4-5 saat şeklinde süre belirtmişler.Hee bende şaşırmıştım kısa görünce de baktığım zaman çok bi anlamı yok başka kablo kullanırız en kötü kaliteli kablo olaa yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek merak ettiğim şey 120 saat pil süresi veren bi kulaklık kaö saatte fulleniyor
Üstünde ki gösterge ışığı hariç hiç bir yerde ışık bulunmuyor diye biliyorumSiyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
Normal o zaman iyi bari razeri 2-3 saatte fulluyordum 5 günde bitiyordu bunu artık 10-14 günde bir şarj ederimYoutube incelemesinde ortalama 4-5 saat şeklinde süre belirtmişler.