❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Kabloluyla arasında çok performans farkı var mıdır arkadaşlar ya

Son 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da bitti :D

Cloud 2 ile farkı var mı kumaş pad bakıyorum da 3 için bulamadım

İçinden iki tarafı type c kablosu çıktı iki karış başka hiçbir kablo yok mu.

Arkadaş uzun kabloyu soruyor..
Hee bende şaşırmıştım kısa görünce de baktığım zaman çok bi anlamı yok 😂 başka kablo kullanırız en kötü kaliteli kablo olaa yeter

Tek merak ettiğim şey 120 saat pil süresi veren bi kulaklık kaö saatte fulleniyor

Hee bende şaşırmıştım kısa görünce de baktığım zaman çok bi anlamı yok 😂 başka kablo kullanırız en kötü kaliteli kablo olaa yeter

Tek merak ettiğim şey 120 saat pil süresi veren bi kulaklık kaö saatte fulleniyor
Youtube incelemesinde ortalama 4-5 saat şeklinde süre belirtmişler.

Siyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?

Siyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
Üstünde ki gösterge ışığı hariç hiç bir yerde ışık bulunmuyor diye biliyorum

Youtube incelemesinde ortalama 4-5 saat şeklinde süre belirtmişler.
Normal o zaman iyi bari razeri 2-3 saatte fulluyordum 5 günde bitiyordu bunu artık 10-14 günde bir şarj ederim 😂

Geri