Emin ol 2500'e kadar düşecek.2900 altına inerse koyarimkansız ama bakacaezz
Sanmam teşhir 1 sene garantili verdiler o fiyata o fiyata inerse stok yaparım emin ol bırakmazlarEmin ol 2500'e kadar düşecek.
hocam iade alırlarsa 3 4 kullandım ama kablosuy falan hiç açılmadı kutusuda içeriğide aynı şekilde duruyorİade edip alacaksanız güzel olur fakat satacaksanız hiç uğraşmayın derim
valla banada aynısı dediler kararsızımBilmiyorum. Bazıları iade alırlar bazıları almaz diyor
İnternetten aldıysanız koşulsuz kabul etmeleri gerek.Hijyen bahanesi ile reddetmeye çalışırlarsa verin thhye haklı çıkarsınızhocam iade alırlarsa 3 4 kullandım ama kablosuy falan hiç açılmadı kutusuda içeriğide aynı şekilde duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla banada aynısı dediler kararsızım
hocam bazıları alıyolar bazıları almıyorlar dediler o yüzden bende 3 4 gün kullandım ama çok rahatsız ediyor küçükj yaİnternetten aldıysanız koşulsuz kabul etmeleri gerek.Hijyen bahanesi ile reddetmeye çalışırlarsa verin thhye haklı çıkarsınız
Bence etmeleri gerekiyor ben vericem iadeyehocam iade alırlarsa 3 4 kullandım ama kablosuy falan hiç açılmadı kutusuda içeriğide aynı şekilde duruyor
valla banada aynısı dediler kararsızım
İhtiyacın olmaz hocam napcanKablolu kullanılıyor mu arkadaşlar?
Zaten fps kulaklığı alıınrCloud2 kabloludan geçiş yapılır mı sadece cs oynuyorum cs performansı nasıldır bilgisi olan varmı
Ses kasma konusunda falan nasıldır arkadaşlar