Arondir
80+
- Reaksiyon skoru
- 210
Şarj ederkende kullanmak için yüksek ihtimal tam oyuna geçince şarjı şansa bitmiş olacak.İhtiyacın olmaz hocam napcan![]()
Şarj ederkende kullanmak için yüksek ihtimal tam oyuna geçince şarjı şansa bitmiş olacak.İhtiyacın olmaz hocam napcan![]()
Reis kulaklık resimlerde küçük gibi duruyor eğer küçükse benim kafama olmazZaten fps kulaklığı alıınr
tek şarjla 120 saat kullanabiliyorsun bunuŞarj ederkende kullanmak için yüksek ihtimal tam oyuna geçince şarjı şansa bitmiş olacak.
Günde 10 saat kullansan 12 günde bitirirsin gerek olacağını sanmıyorumŞarj ederkende kullanmak için yüksek ihtimal tam oyuna geçince şarjı şansa bitmiş olacak.
Hocam kullanılıyordur büyük ihtimalle ama çok gereksiz bir şey kullanmazsın bile 10 günde bir şarj et sen yeter pil yüzdesini görüyorsun zaten oturmadığın zaman 2 saat şarja takKullanan varsa bir yardımcı olsun araştırıyorum videolarda hiç değinmemişler. Koblulu olarak kullanılıyor mu?
En fazla kargoya verilir kapıda iade edersiniz teslim almadanN11 üzerinden aldığım ürünü 2 saattir iptal etmeye çalışıyorum ve maalesef iptal edemedim. Mediamarkt veya N11 bir şey yapamıyormuş. Ürünü hayaletler hazırlıyor sanırım.
Niye kötü knkkulaklık çok kötü yav almayaydım keşke