Valla gidip pazaramadan bakmışım.Sepete ekliyorsun adres ve kart bilgisi girip alıyorsun
Aldım şimdi.Konuyu açan arkadasa tesekkurler.
Valla gidip pazaramadan bakmışım.Sepete ekliyorsun adres ve kart bilgisi girip alıyorsun
aga bir virgül atsaydın, ne dedin anlaşılmıyorbende barracuda x kulaklık kullandım sesi az o kulaklığın pili uzun gidiyor ben beğendim özellikle malzeme kalitesi cloud 3 wireless çok iyi.
Al sat için mantıklı mıHyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud III 77Z45AA Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HyperX Cloud III 77Z45AA Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
HS80max mı düz mü hocam memnun değil misinizŞu an alasım var.Fakat alırsam elimde ki hs80i nasıl satacağım bılmıyorm
Kablolu hocam.Memnunum fakat kablosuza geçmek istiyorum.Max bende olsa diğer kulaklıkları falan düşünmem fakat 6k olması bütçe yorarHS80max mı düz mü hocam memnun değil misiniz
evet haklısın ben de onu bekliyorum da cuma günü indi indi inmedi cloud 3 alıp geçicem ben deKablolu hocam.Memnunum fakat kablosuza geçmek istiyorum.Max bende olsa diğer kulaklıkları falan düşünmem fakat 6k olması bütçe yorar