Çözüldü✓ Cloud 3S vs Razer BlackShark V3

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,154
cloud 3 s iyidir ya

cloud 3s

cloud 3 ün varsa neden 3s alıyorsun ki

cloud 3 ün varsa neden 3s alıyorsun ki
Kafa yastığı hafiften dökülmeye başladı hocam ondan dolayı düşünüyorum da karar veremedim boşa masraf gibi geliyor kulaklık değiştirmek bi yandan da değiştiresim geliyor.

Güncel olarak cloud 3 kullanıyorum hocam ne gibi fark yaratır 3S alırsam ?
Pek bir farkı yok zaten, kablosuz 3s olan ve köpüklü deri değil kulaklıklar. Bende düz kablolu 3 var mesela ve gayet iyi alet, sağlam da. Paranı illa harcayacaksan SSD al bir tane daha geç

Kafa yastığı hafiften dökülmeye başladı hocam ondan dolayı düşünüyorum da karar veremedim boşa masraf gibi geliyor kulaklık değiştirmek bi yandan da değiştiresim geliyor.
ped alsana hocam

ped alsana hocam
Kulaklık pedinde hiç bir sorun yok hocam kafa yastığı derken kafa süngeri kulaklığın cloud 3 kulaklığımın ben araştırdım da bulamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pek bir farkı yok zaten, kablosuz 3s olan ve köpüklü deri değil kulaklıklar. Bende düz kablolu 3 var mesela ve gayet iyi alet, sağlam da. Paranı illa harcayacaksan SSD al bir tane daha geç
Devam edeyim en iyisi Cloud 3 kulaklığımla hocam. :)

Kulaklık pedinde hiç bir sorun yok hocam kafa yastığı derken kafa süngeri kulaklığın cloud 3 kulaklığımın ben araştırdım da bulamıyorum
ha pardon ben yanlış anlamışım . ben olsam öyle kullanırdım . tercih sizin tabii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,810
Son üye
demiryasmedya
Geri