Öneri Cloud2 Mi̇ Yoksa Voi̇d Eli̇te Mi̇?

aynen onca pahalı kulaklık çıkıyor ama millet hala cloud 2 kullanıyor. cloud 2 en çok pro oyuncuların kullandığı kulaklık kaç yıldan beri hemde. sonra millet g proya geçen oldu ama yine fazlalık nerdeyse hala cloud2 de
Dostum ben ilk başta cloud2 alacaktım incelemelerde mikrofonu çok kotu o yüzden araştırdım ve blacshark aldım. Ama void elite de kötü değil almama nedenim mikrofonu ayarlanabilir olmamasi

Dostum ben ilk başta cloud2 alacaktım incelemelerde mikrofonu çok kotu o yüzden araştırdım ve blacshark aldım. Ama void elite de kötü değil almama nedenim mikrofonu ayarlanabilir olmamasi
dediğim gibi fps için istiyorsan en iyisi cloud 2 bana göre ama fps çok oynamıyosan istediğini alabilirsin

Katılıyorum. Voidin wirelessını kullandım dip ses bir şekilde çözüleibliyor ancak razerı almak çok daha mantıklı. İki kulaklıkta eskidi artık.
bugün internet kafede c2 kullandım 🤮 vallahi razer kraken t.e daha iyi. Sonuç olarak blacksharkv2 usb krakenden iyi olduguna göre en iyi seçenek blackshark v2

Cloud 2.

bugün internet kafede c2 kullandım 🤮 vallahi razer kraken t.e daha iyi. Sonuç olarak blacksharkv2 usb krakenden iyi olduguna göre en iyi seçenek blackshark v2
sipariş ettim usta eyvallah

Geri