Format bilgisayarda ne var ne yok siler, yeniden bir işletim sistemi kurar.KMSpico tarzı programlar format attıksan silinir mi ?
Hepsi taklitçi virüs diyorsunuz doğru mu?Format bilgisayarda ne var ne yok siler, yeniden bir işletim sistemi kurar.
Dipnot: KMSpico diye bir program artık yok. Yıllardır yok. İndirmeyin, kullanmayın.
Aynen üstüne bastın. Orijinal KMSpico yapımcısı yıllar önce programı güncellemeyi bıraktı.Hepsi taklitçi virüs diyorsunuz doğru mu?
Cmd ile zatwn “slmgr /ato” kodu ile key yazarak kullaniyosunuz bu da sizi kmspico sunucularina bagliyorHiç yüklememen gerekiyor aslında cmd ile aktif et veya 15tl ye key al sakın böyle programlar ile yapmayın
Office etkinlestirmesinde de olur muCmd ile zatwn “slmgr /ato” kodu ile key yazarak kullaniyosunuz bu da sizi kmspico sunucularina bagliyor
Haydaaa
Office etkinlestirmesini gormedim ama o kodu veya onun gibi bir kod yaziyorsaniz olurOffice etkinlestirmesinde de olur mu
Cmd ile zatwn “slmgr /ato” kodu ile key yazarak kullaniyosunuz bu da sizi kmspico sunucularina bagliyor