Neler Yeni

Çözüldü✓ CMOS ile Bios sıfırladıktan sonra görüntü gelmiyor

ELECTUS

80+ Silver

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Bu aralar var bir şeyler.Kurşun döktürmek lazım

ELECTUS

80+ Silver
Bu aralar var bir şeyler.Kurşun döktürmek lazım
😃Harbi banada aynisi oldu senin olayin bi değişiği biostan ayar yapiyodum yaptim kaydettim açılmadi ekran sonra bios bilini çıkardım düzeldi.Bu sıralar bir şeyler var.😃

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
😃Harbi banada aynisi oldu senin olayin bi değişiği biostan ayar yapiyodum yaptim kaydettim açılmadi ekran sonra bios bilini çıkardım düzeldi.Bu sıralar bir şeyler var.😃
Derin bir oh çekip keyif sigarası yakılır buna..

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
porfil 1 üzerinden manuel olarak yapmıştım.Şimdi manueli default yapıyorum ve restart veriyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten oldu olmasını beklemiyordum.Hatta hiç bios ayarlamadım yeterki açılsın dedim ayarlar sıfırlanmış bir şekilde save and exit dedim açılmadı.Restarta bastım açıldı.Şimdi biosa girdikten sonrada açılıyor sorun çözüldü.Umarım sende zor durumda kaldığında sana yardım eden bir kişi karşına çıkar....<3
Güzel bir şekilde çözülmüş, tebrikler.
Bu tür durumlarda korkulacak pek bir şey yok. Ryzen Master ile BIOS çakışıyor. Bu yüzden Ryzen Master, çok fazla kullanılmamalı, kullanılsa bile iş bitince resetlenmeli. Ben Ryzen Master’ı sadece OC yaptıktan sonra, sıcaklık değerlerini kontrol etmek için kullanıyorum mesela. Hem core temp den hem de Ryzen Master’dan. Bu daha doğru oluyor. UV ya da OC yapacaksam, BIOS’u kullanıyorum. Tavsiyem Ryzen Master’ı çok kurcalamamanız yönünde. Geçmiş olsun.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Güzel bir şekilde çözülmüş, tebrikler.
Bu tür durumlarda korkulacak pek bir şey yok. Ryzen Master ile BIOS çakışıyor. Bu yüzden Ryzen Master, çok fazla kullanılmamalı, kullanılsa bile iş bitince resetlenmeli. Ben Ryzen Master’ı sadece OC yaptıktan sonra, sıcaklık değerlerini kontrol etmek için kullanıyorum mesela. Hem core temp den hem de Ryzen Master’dan. Bu daha doğru oluyor. UV ya da OC yapacaksam, BIOS’u kullanıyorum. Tavsiyem Ryzen Master’ı çok kurcalamamanız yönünde. Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,513
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom