Neler Yeni

Co-op oyun önerisi..

Maeve Wiley

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003
Erkek arkadaşımla chill co-op oyun oynayacağız. Türü, fiyatı, sistem gereksinimleri önemli değil. Sadece takılmalık oyun olsun yeter.

Seven coop

Far cry5’i arkadaşımla bitirdim çok keyifli oyun tavsiye ederim beraber görev yapar düşman üslerine baskınlar yaparsınız

Far cry5’i arkadaşımla bitirdim çok keyifli oyun tavsiye ederim beraber görev yapar düşman üslerine baskınlar yaparsınız
Erkek arkadaşım far cry tarzı ciddi bir oyun sevmiyor, bende oynamayı çok isterdim ama maalesef. Başka chill oyun önerin var mı?

Kesinlikle biped. İnanılmaz eğlenceli bir oyun. Biz gülmekten yorulup kapatıyorduk oyunu.

Ayrıca A Way Out ve It Takes Two da güzel oyunlardır coop olarak.

MİNİCRAFT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güldünde ben cidiyim sarar baya
2 kere hardcore 3 kere modlu şekilde bitirdik ve yapılar yaptık. Artık sıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle biped. İnanılmaz eğlenceli bir oyun. Biz gülmekten yorulup kapatıyorduk oyunu.

Ayrıca A Way Out ve It Takes Two da güzel oyunlardır coop olarak.
Biped güzelmiş, teşekkür ederim.

Erkek arkadaşım far cry tarzı ciddi bir oyun sevmiyor, bende oynamayı çok isterdim ama maalesef. Başka chill oyun önerin var mı?

dark souls 3 önerecektim ama onu da sevmez muhtemelen. Dont starve together olabilir güzel bir oyun avcılık toplayıcılık ve hayatta kalma oyunu eğlenceli bir oyun ona bakabilirsiniz

dark souls 3 önerecektim ama onu da sevmez muhtemelen. Dont starve together olabilir güzel bir oyun avcılık toplayıcılık ve hayatta kalma oyunu eğlenceli bir oyun ona bakabilirsiniz
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,765
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri