Maeve Wiley
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,003
Erkek arkadaşımla chill co-op oyun oynayacağız. Türü, fiyatı, sistem gereksinimleri önemli değil. Sadece takılmalık oyun olsun yeter.
Erkek arkadaşım far cry tarzı ciddi bir oyun sevmiyor, bende oynamayı çok isterdim ama maalesef. Başka chill oyun önerin var mı?Far cry5’i arkadaşımla bitirdim çok keyifli oyun tavsiye ederim beraber görev yapar düşman üslerine baskınlar yaparsınız
güldünde ben cidiyim sarar bayaMİNİCRAFT
2 kere hardcore 3 kere modlu şekilde bitirdik ve yapılar yaptık. Artık sıktı.MİNİCRAFT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güldünde ben cidiyim sarar baya
Biped güzelmiş, teşekkür ederim.Kesinlikle biped. İnanılmaz eğlenceli bir oyun. Biz gülmekten yorulup kapatıyorduk oyunu.
Ayrıca A Way Out ve It Takes Two da güzel oyunlardır coop olarak.
Erkek arkadaşım far cry tarzı ciddi bir oyun sevmiyor, bende oynamayı çok isterdim ama maalesef. Başka chill oyun önerin var mı?
Teşekkür ederimdark souls 3 önerecektim ama onu da sevmez muhtemelen. Dont starve together olabilir güzel bir oyun avcılık toplayıcılık ve hayatta kalma oyunu eğlenceli bir oyun ona bakabilirsiniz
dying light direk oynamanızı tavsiye ederim.Erkek arkadaşımla chill co-op oyun oynayacağız. Türü, fiyatı, sistem gereksinimleri önemli değil. Sadece takılmalık oyun olsun yeter.