MSI B850 Gamıng Plus Wıfı 6e CPU Dram Işıkları

SVVT

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
Bir ay önce sistemimi güncellemek için i5 14400f yerine 7800X3D, anakart güncellemek içinse Gigabayte H610M HE yerine B850 GAMING PLUS WIFI 6E tercih ettim. Yeni anakart ve işlemci montajından sonra anakartın CPU ve DRAM ışıkları yaktığını fark ettim. Halihazırda hâlâ eski anakartımda sorunsuz çalışan ram yeni anakart ve işlemcide çalışmıyor CPU/DRAM yakıyor. Flash bios ile bios güncelledim, clear cmos denedim hiçbiri sorunu çözmedi. Her slotta yine aynı sorunu alıyorum. Kullandığım ram anakartımın sitesinde yazdığı üzere destekleniyor ona rağmen bu sorunu yaşamaya devam ediyorum.

tüm bileşenleri söküp tekrar taktın mı hiç, özellikle ssd için soruyorum. ram söküp takmak da gerekir ama yapmışsındır diye hiç sormadım

Hocam bi ssd yi de söküp tekrar güzelce takar mısın

Anakartin pinlerinde problem var mıydı? Daha önceden hiç açıldı mi ilk acilmada mi bu ışıklarda takılı kalıyor?

Hocam bi ssd yi de söküp tekrar güzelce takar mısın
Eklemeyi unuttum sistem başka bir ram ile açılıyor sorunsuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakartin pinlerinde problem var mıydı? Daha önceden hiç açıldı mi ilk acilmada mi bu ışıklarda takılı kalıyor?
Evet evet başka ram ile çalışıyor zaten birde birebir değişimden yeni geldi kontrolleri sağlandı anakartta bir problem gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,677
Üyeler
197,959
Son üye
gursoyakin
Geri