Neler Yeni

Çocukken öyle olduğunu sandığınız şeyler neler?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bizim evin arkasındaki dağda Atatürk anıtı var. Ama Atatürk'ün heykelinin etrafında 8-9 tane değişik şekilli uzun sütun var. Yani uzaktan bakınca Atatürk anıtı olduğu anlaşılmıyor. Ben de küçükken baya değişik şekilli falan gözüküyor diye onu Allah sanıyordum. Sonradan öğrendim Atatürk anıtı olduğunu :D
Allah'ım ben gülmedim o güldürdü.:D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bizim evin arkasındaki dağda Atatürk anıtı var. Ama Atatürk'ün heykelinin etrafında 8-9 tane değişik şekilli uzun sütun var. Yani uzaktan bakınca Atatürk anıtı olduğu anlaşılmıyor. Ben de küçükken baya değişik şekilli falan gözüküyor diye onu Allah sanıyordum. Sonradan öğrendim Atatürk anıtı olduğunu :D
izmirde oturuyorsun dimi. hatta o anıtın arka kısımlarında yolda outlet falan var. eğer aynı anıttan bahsediyorsak harbi ilginç bir heykel o ama hep hoşuma gitmiştir

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
izmirde oturuyorsun dimi. hatta o anıtın arka kısımlarında yolda outlet falan var. eğer aynı anıttan bahsediyorsak harbi ilginç bir heykel o ama hep hoşuma gitmiştir
Evet, Fahrettin Altay'daki. Lojmanların içinde. Arka tarafta Selway Outlet var.

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Annemler Allahdan cocuk istiyor cocukda annemin karnına geliyor zannediyodum megersem olaylar cok farklıymıs :d

smsísmαíl

80+ Silver
insanlar hasta olduklarında ot yiyip iyileşiyorlar sanıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,710
Üyeler
166,986
Son üye
Yusuf Arda Hamarat