Çocuklara tablet önerisi

herzMONTY

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhabalar,
İki kardeşim var. Onlara tablet almayı düşünüyorum. Oynayacakları oyunlar en fazla Brawl Stars gibi basit oyunlar olacak. Bütçem 3.000 - 4.000 TL arası. Bu bütçeye uygun, hemen bozulmayacak ve donmayacak bir tablet öneriniz varsa bekliyorum.

Ben de çocuk için arıyorum hocam, şimdilik aklımdan geçen Samsung a9 4/64. En azından Samsung kalitesi olur diye düşünüyorum fiyatı da 3600 civarı ama tam karar veremedim

Merhabalar,
İki kardeşim var. Onlara tablet almayı düşünüyorum. Oynayacakları oyunlar en fazla Brawl Stars gibi basit oyunlar olacak. Bütçem 3.000 - 4.000 TL arası. Bu bütçeye uygun, hemen bozulmayacak ve donmayacak bir tablet öneriniz varsa bekliyorum.
Bir tablet için 4K yoksa İksii için 2K Mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çocuk bu, üstüne oturur veya basar, yine bozar. Yakın zaman içinde yenisini almak zorunda kalacağınızı da hesaplayarak seçin.

Merhabalar,
Tab A9 ideal hem ucuz hem arkasında Samsung var hem işlemci falan yeterli kasma donma yapmaz.

Son düzenleme:
O zaman Birde redmi pad se var 8inc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok mantıklı ama tablet em iyisi de alsan kililir
Bütçeyi ona göre ayarlayın demek istedim. Hani aldığı ilk gün İphone'nunu balkondan düşüren kişinin konusu vardı.

Konu sahibi cevap verse daha doğru olur sanki hocam

Hocam sizide yardımcı olum ister misiniz
Hocam tabletin hem A9 versiyonunu hemde A9+ versiyonunu kullanıyorum bütün detaylarıyla istediklerinizi anlatabilirim.

O zaman Birde redmi pad se var 8inc

Çok mantıklı ama tablet En iyisi De Alsan Kırılır ?
İşlemci baya zayıf kalıyor A9 a göre. Marka olarak da arayüz akıcılığı olarak da Samsung daha başarılı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri