Far Cry oynayabilirsin fakat cod'un verdiği zevki hiçbir oyun veremedi bana.Merhaba COD Benzeri oyun önerisi olan varmıdır?
BF Serisini oynadım.
Online veya single olabilir gerçekçi olursa sevinirim.
Full aksiyon, hızlı bir oynanış istiyorsanız R6 oynamayın zaten. R6 daha çok taktiksel, yavaş ilerleyen ve ağır bir oyundur.oynamadım beni aşar gibime geliyo.
taktik falan severim indirime girerse bir şans vereyim.Full aksiyon, hızlı bir oynanış istiyorsanız R6 oynamayın zaten. R6 daha çok taktiksel, yavaş ilerleyen ve ağır bir oyundur.
Ben şahsen çok severim R6'yı. Dediğim gibi, ağır ilerlemeniz, sağa sola koşturmadan yavaş davranmanız gereken ve asıl amacınızın kill almak olmadığı bir oyun. CS, COD gibi maçta 30-40 kill almayı hayal etmeyin yani, bir R6 maçında ortalama 5 kill falan alınıyor. Bazen 10 falan olabilir ama genelde iki basamaklı sayılara geçmez. Oyun hakkında biraz bilginiz olsun diye yazıyorum, eğer hiç oyunu izlemediyseniz. Tavsiyem birkaç videosunu izleyip aklınızda bir fikir oluşturmanız.taktik falan severim indirime girerse bir şans vereyim.
Teşekkürler.Ben şahsen çok severim R6'yı. Dediğim gibi, ağır ilerlemeniz, sağa sola koşturmadan yavaş davranmanız gereken ve asıl amacınızın kill almak olmadığı bir oyun. CS, COD gibi maçta 30-40 kill almayı hayal etmeyin yani, bir R6 maçında ortalama 5 kill falan alınıyor. Bazen 10 falan olabilir ama genelde iki basamaklı sayılara geçmez. Oyun hakkında biraz bilginiz olsun diye yazıyorum, eğer hiç oyunu izlemediyseniz. Tavsiyem birkaç videosunu izleyip aklınızda bir fikir oluşturmanız.