Bende black friday de aldım 40 küsür lira idi şuan oynuyorum sarıyortaktik falan severim indirime girerse bir şans vereyim.
Bende black friday de aldım 40 küsür lira idi şuan oynuyorum sarıyortaktik falan severim indirime girerse bir şans vereyim.
SADASDASDASBen şahsen çok severim R6'yı. Dediğim gibi, ağır ilerlemeniz, sağa sola koşturmadan yavaş davranmanız gereken ve asıl amacınızın kill almak olmadığı bir oyun. CS, COD gibi maçta 30-40 kill almayı hayal etmeyin yani, bir R6 maçında ortalama 5 kill falan alınıyor. Bazen 10 falan olabilir ama genelde iki basamaklı sayılara geçmez. Oyun hakkında biraz bilginiz olsun diye yazıyorum, eğer hiç oyunu izlemediyseniz. Tavsiyem birkaç videosunu izleyip aklınızda bir fikir oluşturmanız.
Sizin oyun tarzınız bir tık yanlış gibime geldi ya da size denk gelen maçlar bir tık garipmiş. Normalde sizin dediğiniz gibi bir oyun değil.SADASDASDAS
güldürme rehine modunda bile nadiren rehine kurtararak kazanıldığını gördüm bir ara nokk ile daha oyun başında hemen rehineyi alıp çıkmıştım rakip adamlar yoktu bile
Al Fuze Patlat gitsin düşük seviyelerde![]()
Biliyom düşüklerle oynarken yapıyordum artık oynamıyorum bileSizin oyun tarzınız bir tık yanlış gibime geldi ya da size denk gelen maçlar bir tık garipmiş. Normalde sizin dediğiniz gibi bir oyun değil.
Madem oyunu artık oynamıyorsun ve bunu biliyorsun, ne diye SADFGSADJKFHSADJKL diye random atıp sanki yalan atmışım gibi cevap yazıyorsun ki?Biliyom düşüklerle oynarken yapıyordum artık oynamıyorum bile
Hatta artık çok az oynuyorum.
Genelde Mozie oynuyorum çünkü eğlenceli ve silahı hawli
Zaten Fuze tam bir Acemi avcısı Rehineden fenan oynanmaz ama tek acemilerle bomba modunda.
yalanlamadım hatta neden yaptım bilmiyom bugün oynadım en sonMadem oyunu artık oynamıyorsun ve bunu biliyorsun, ne diye SADFGSADJKFHSADJKL diye random atıp sanki yalan atmışım gibi cevap yazıyorsun ki?