- Reaksiyon skoru
- 107
Oyun Steam'da 165 lira ve benim bu parayı ödeyecek durumum yok, daha ucuza alabileceğim bir site falan var mı?
yakınlarda bi indirim var mı?İndirimleri bekleyebilirsiniz.
yakınlarda bi indirim var mı?
Direk steam üzerinden satın almak zorunda değilsiniz. Steam oyunlarını siteler üzerinden daha ucuza alabilirsiniz. İnternette güvenilir sitelere bir göz gezdirin bütçenize uygun bir fiyat çıkabilir belki.Oyun Steam'da 165 lira ve benim bu parayı ödeyecek durumum yok, daha ucuza alabileceğim bir site falan var mı?
Oyun Steam'da 165 lira ve benim bu parayı ödeyecek durumum yok, daha ucuza alabileceğim bir site falan var mı?
steamdb.info
yaz indirimlerinde 35 liraya mı düşecek yani?Fiyatı yeteri kadar düşüyor.![]()
Call of Duty: Modern Warfare Remastered · AppID: 393080
One of the most critically-acclaimed games in history, Call of Duty: Modern Warfare is back, remastered in true high-definition, featuring improved textures, physically based rendering, high-dynamic range lighting and much more. Call of Duty: Modern Warfare Remastered Steam charts, data, update...steamdb.info
Haziran'ı bekleyin.
Sana bir önerim var. Bunu almak yerine Cod MW 4 remastered ve cod infinite warfare steamde 100 lira civarı şuan. İndirimde 50-60 a kadar düşerse bunu alOyun Steam'da 165 lira ve benim bu parayı ödeyecek durumum yok, daha ucuza alabileceğim bir site falan var mı?
sürekli bf 1 oynuyorum biraz sıktı o tarz kalabalık bir online oyun arıyorum, dediklerin de öyle mi?Sana bir önerim var. Bunu almak yerine Cod MW 4 remastered ve cod infinite warfare steamde 100 lira civarı şuan. İndirimde 50-60 a kadar düşerse bunu al
Hayır değil. Hikayesi daha çok ön planda onların. Kalabalık online Savaş oyunu diyince aklıma direkt bf ler geliyor ama sıkıldiysan online i iyi olan bir cod oyununu alabilirsin. Ben bilmiyorum hangi cod un online güzel. Bf 5 ciyim o yüzdensürekli bf 1 oynuyorum biraz sıktı o tarz kalabalık bir online oyun arıyorum, dediklerin de öyle mi?