Cod Modern Warfare 1 remastered alınır mı

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar 120tlye bu oyun alınır mı? Remasteredına baktım sevdim gibi fakat daha önce hiç cod oyunu oynamadım hikayeli şekilde sadece black ops online oynamıştım bir ara
Oynayan arakdaşlar varsa bu oyununu önerirler mi?

CoD un hikayeleri bir klasiktir ve oyunları iyidir, bol çatışmalı savaş alanındasın genelde işte.

Arkadaşlar 120tlye bu oyun alınır mı? Remasteredına baktım sevdim gibi fakat daha önce hiç cod oyunu oynamadım hikayeli şekilde sadece black ops online oynamıştım bir ara
120tl ye almazdım zira o para beleş bilr olsa git başka oyun al

Alınır.

Bence alınır yani koskoca cod modern warfarenin 1 remastered bide grafikleri yenilenmiş efsane olur ama 90 tllik steamde indirime giren resident evil 2 yada devil may cry 5 i öneririm

Neden alınmamalı kanka açıklayabilir misin?
şöyle acıklıyım kanka eğer sistemin iyise 120 tl ye cok daha iyi oyunlar var mesala WW2 alabilirsin codun ghost recon alabilirsin farcry 5 alabilirsin daha bir suru oyun var hikayesi efsane grafiklerde güzelleşti ama sarmaz seni emin ol zira ben tüm serileri oynadım codun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,092
Üyeler
187,290
Son üye
emir0123
Geri